KÉSZ Csoport Ingatlanmenedzsment

INDUSTRIK - Egy épület újjászületése a DÉLÉP Ipari Parkban

Szeged ipari területén, a DÉLÉP Ipari Park főbejáratánál található három szintes irodaházunk 2023-ban teljeskörű felújításon esett át a KÉSZ Csoport Ingatlanmenedzsment Ágazatának tervezésében és beruházásában.

Az ingatlan nem csupán új külsőt, hanem egyúttal új nevet is kapott - INDUSTRIK - mely összhangban van a fejlődő ipari környezettel.

Az 1.270 négyzetméternyi bruttó bérbeadható irodaterülettel rendelkező épület akadálymentesített földszinttel rendelkezik, és igényesen kialakított, közös használatú mosdókat és teakonyhákat biztosít a bérlők számára. 30 kültéri parkolóhely és kerékpártárolók is rendelkezésre állnak majd.

Az épület a környezettudatosság jegyében, energiatakarékos műszaki megoldásokkal született újjá. Az ablakokon hővédő fólia és beltéri árnyékolástechnika garantálják az optimális klímát, a korszerű LED világítás, a vagyonvédelmi és CCTV rendszer, a moduláris padlószőnyeg, valamint a VRV rendszer pedig tovább növelik az irodaház funkcionalitását és biztonságát, melyeket a későbbiekben napelem rendszer egészít majd ki.

KÉSZ Csoport Ingatlanmenedzsment