Miért a KÉSZ?

Hétköznapjaink nagy részét munkahelyünkön, kollégáink körében töltjük, így mindannyiunk számára fontos, hogy ezt egy olyan környezetben tegyük, ahol igazán jól érezzük magunkat. Számunkra fontos, hogy tudjunk egymásra számítani, hogy inspiráljuk egymást arra, hogy valami jobbat, szebbet hozzunk létre, hiszen sikereink kulcsa a hatékony és közös erővel elvégzett munka. Minden egyes kollégánk hatalmas érték önmagában is, de a közösség ereje felbecsülhetetlen. Ebben rejlik a mi titkunk.

Ami biztos: Nálunk nem lehet unatkozni.

Cégcsoportként működünk, teljes portfóliónkat jelenleg közel 100 tagvállalat és stratégiai partner alkotja a legkülönbözőbb tevékenységi körökkel. Ennek köszönhetően nálunk mindig történik valami, mindig van valami újdonság, mindig van mire készülni és van mit ünnepelni. Az építőipar mellett foglalkozunk többek között energetikával, villamosipari megoldásokkal, ipari technológiai megoldásokkal, turizmussal és vendéglátással, flotta üzemeltetéssel, de még hajó- és vízépítéssel is.

Számunkra a legnagyobb értéket a kollégáink képviselik, hiszen az ő tudásuknak, szakértelmüknek, odaadásuknak és lojalitásuknak köszönhetjük sikereinket. A szakmaiság fontos, de legalább ennyire kritikus, hogy ki vagy, hogyan viselkedsz, milyen ambícióid vannak, és hogyan viszonyulsz másokhoz. Ez a közös siker kulcsa.

Örökifjak a munkában
Női kollégák a terepen
Pályakezdőkből vezetők
Generációk együtt

Közösségi életünk

Nálunk nem csak a munkáról szól az élet. Az új belépőket rendszeresen meginvitáljuk közös csapatépítő eseményekre, illetve év közben is sok időt töltünk együtt a szigorúan vett munkavégzésen felül. Számos érdekes kampányunk van, aminek a keretein belül mindenki kedvére részt vehet rengeteg féle aktivitásban. Volt már nálunk lokálpiac, moziklub, stand up comedy előadás, workshopok, kerekasztal beszélgetések, többszáz fős nyári csapatépítők, iroda megnyitók, jubileumi ünnepség, kutyasétáltatás és hát természetesen mindenki kedvence, a Mikulás ünnepség és a karácsonyi buli. Fifázó kollégákat is sűrűn találhatsz ám a társalgókban, de élőben is szeretünk ám sportolni. Különböző sportkörökhöz csatlakozhatsz nálunk. Vannak itt bringások, horgászok, futók és természetesen focisták is. Sőt, ha gondolod, akár saját klubot is alapíthatsz. Mi minden olyan megmozdulást támogatunk, ami így vagy úgy, de építi a közösséget.

Kövess bennünket

Munkakörülményeink és javadalmazási struktúránk

Három fő helyszínen és sok projekten dolgozunk. Budapesten, Kecskeméten és Szegeden van telephelyünk, viszont az ország összes szegletében vannak projektjeink. Kellemes, profi és inspiratív munkakörnyezet kialakítására törekszünk, legyen szó fizikai, vagy szellemi munkáról. Bizony, nálunk a tévhitekkel ellentétben mindkettő megtalálható.

Javadalmazási megközelítésünk középpontjában a kollektív és az egyéni teljesítmény áll. Nem csak az az érdekes, hogy mit értél el, hanem az is, hogy hogyan. Az eredményességhez kapcsolt javadalmazási rendszereink szándéka az, hogy kiemelten jutalmazzuk azokat, akik azt megérdemlik.

A javadalmazási csomag nálunk így áll össze:

01.
Havi alapbér
02.
Éves teljesítmény prémium
03.
Projekt prémium(azoknál a pozícióknál, amelyeket ez érint)
04.
Cafeteria
05.
Kockázati balesetbiztosítás
06.
Orvosi ellátás
07.
Vállalati autó bizonyos munkakörökben
08.
Fizikai munkakörben ingyenes étkezés és még sok program

Munkalehetőségek a KÉSZ Csoportnál

Elérhető pozíciónk aktualizált listáját karrier oldalunkon találod: karrier.kesz.hu

A nyitott állások között különböző szűrők beállításával is tudsz keresgélni például helyszín, szenioritás, vagy pozíció szűrésével. Nálunk kedvedre válogathatsz szellemi, fizikai és gyakornoki, illetve diákmunka lehetőségek közül.

Építészeti karrier
Szellemi munkakörök
Széles körben találhatsz nálunk szellemi munkakörben lehetőségeket, hiszen mindhárom telephelyünkön – Budapesten, Szegeden és Kecskeméten is – működtetünk irodát, illetve országosan a projekthelyszíneken is jelen vannak csapataink. Több mint 1000 főt foglalkoztatunk különböző mérnöki, pénzügyi, gazdasági, beszerzési, logisztikai, IT, HR, marketing és adminisztratív munkakörökben.
Építészeti karrier
Fizikai munkakörök
A gyártó- és szerelőegységeink Kecskeméten és Szegeden működnek, ahol széles körben elérhetőek hegesztő, lakatos, gépkezelő, festő, karbantartó és szerelő munkakörök, míg Budapesten jellemzően villanyszerelőket foglalkoztatunk. Fit-out csapatunkhoz, mely az ország egész területén dolgozik, lehetőség van Budapestről is csatlakozni. Saját fizikai állományunk nagyjából 600 főt tesz ki, illetve további 100 kölcsönzött munkaerő segíti projektjeink megvalósítását.
Építészeti karrier
Gyakornoki és diákmunka lehetőségek

GYAKORNOKI MUNKA

Egész évben várjuk gyakornokok jelentkezését mindhárom lokáción, jellemzően határozatlan időtartamra, mind szellemi, mind fizikai munkakörökbe. Az üres pozíciókat a plusz erőforrásigény felmerülése alapján hirdetjük meg. A foglalkoztatás ilyenkor iskolaszövetkezeten keresztül történik.

SZAKMAI GYAKORLAT

A kötelező, fix időtartamú, nyári szakmai gyakorlat elvégzésére is örömmel biztosítunk lehetőséget, ez nálunk elsősorban mérnöki területeken jellemző, de van lehetőség egyéb területeken is elhelyezkedni. Ilyenkor közvetlenül az iskolával szoktunk szerződést kötni.

KECSKEMÉTI SZAKKÉPZŐ PROGRAM DIÁKOKNAK

Büszkék vagyunk továbbá kecskeméti utánpótlás programunkra, melynek során a szakképzéshez szükséges gyakorlati tapasztalatot diákjaink saját kecskeméti gyártóegységeinkben szerzik meg, a képzés végén pedig a legjobbaknak álláslehetőséget kínálunk.

Pályázati és kiválasztási folyamatunk

Felvétel előtt
 
Jelentkezés
 
Önéletrajzok feldolgozása
 
Visszajelzés
 
Telefonos előszűrés
 
Interjúk, kiválasztást támogató tesztek
 
Ajánlattétel és megállapodás
Bővebben
Tippek az interjú előtti felkészüléshez
 

Jelentkezés

Ha megtetszik egy pozíciónk, akkor a legszükségesebb adatok megadásával, illetve egy naprakész önéletrajz feltöltésével tudsz pályázni a karrier oldalunkon keresztül. Nem bonyolítjuk a dolgokat, így a jelentkezés maximum 2 percet vesz igénybe részedről. 

 

Önéletrajzok feldolgozása

A beérkezett önéletrajzokat az adott keresésért felelős recruiter kollégánk átnézi és értékeli pár napon belül. 

 

Visszajelzés

Amennyiben az előszűrés alapján mi is úgy gondoljuk, hogy megfelelő lehet számodra a pozíció, amire jelentkeztél, felvesszük veled telefonon a kapcsolatot és egyeztetjük a továbbiakat . Ellenkező esetben email üzenetben értesítünk az eredményről, és bíztatunk, hogy nézz körbe a többi nyitott pozíciónk között, remélve, hogy találsz még olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

 

Telefonos előszűrés

Az első telefonos beszélgetés során a recruiterrel átbeszélitek a pozíció főbb fókuszpontjait, kritériumait, illetve a te legrelevánsabb tapasztalataidat. Ha ezek után is kölcsönösen úgy gondoljuk, hogy érdemes tovább haladni a kiválasztásban, akkor a recruiter a következő lépésben egyeztet a pályázatodról a pozíció vezetőjével. 

 

Interjúk, kiválasztást támogató tesztek

A pozíció jellegétől, szintjétől függően minimum 1, maximum 4 körben szoktunk interjúkat tartani, online vagy személyes formában, de legjellemzőbb, hogy a kettőt kombináljuk. Esetenként szakmai teszt is a része valamelyik körnek. 

 

Ajánlattétel és megállapodás

A recruiter és a vezetők döntése után tájékoztatunk az eredményről. Sikeres pályázat esetén először telefonon értesítünk, majd írásban küldjük meg az ajánlatot.

Tippek az interjú előtti felkészüléshez

  • Böngéssz, tájékozódj tagvállalataink és stratégiai partnereink honlapján! Ezáltal szerezhetsz egy általános képet rólunk, így az interjún már célirányosan fel tudod tenni a kérdéseidet.
  • A beszélgetés előtt keresd a Toborzási és Kiválasztási Specialista kollégát a kérdéseiddel! Ő az első számú kapcsolattartód a kiválasztásban.
  • Online interjú esetén biztosítsd a megfelelő technikai hátteret és annak működését időben ellenőrizd!
  • Az előszűrés alatt kapott információk és leírás alapján gondold végig előre, hogy melyek azok a legfőbb kritériumok az érintett pozíció kapcsán, amelyek esetén már rendelkezel szakmai tapasztalattal!
  • Fontosak a személyes meglátásaid, a hozzáállásod, a főbb tulajdonságaid, így javasoljuk hogy gondold át, hogy miképp tudnád ezeket kommunikálni az interjún!

Ne feledd: a célunk az, hogy megismerjünk Téged és valódi kapcsolódási pontokat találjunk egymás között!

Kevesebb
Felvétel után (ONBOARDING)
 
Belépés
 
Orientáció és tájékozódás
 
Beilleszkedés
Bővebben
 

Belépés

Ha a kiválasztás végén ajánlatot tudunk tenni és úgy döntesz szívesen csatlakozol a csapatunkhoz, akkor a továbbiakban már a minél gyorsabb és gördülékenyebb beléptetéseden dolgozunk. Ezt már a HR részleg egy másik csapata intézi, akik az online adatbekérő kitöltését követően felveszik veled telefonon a kapcsolatot, hogy egyeztessétek a kötelező orvosi alkalmassági és a szerződéskötés időpontját, illetve a belépés napját. 

 

Orientáció és tájékozódás

Ahogy közeledik az új munkahelyed első napja, tájékoztató anyagokat osztunk meg magunkról, hogy minél jobban megismerj minket, és hogy mindig tudd, hogy mire számíthatsz a következő lépésben. 

 

Beilleszkedés

Az első napodon először HR-es kollégáink fogadnak, majd átkísérnek az új csapatodhoz, ahol egy mentor fogja segíteni a minél könnyebb és gyorsabb beilleszkedést, betanulást az első három hónapodban. 

Kevesebb

Értékeink videó

Lejátszás