Szponzoráció

A sporttámogatások széles köréből a KÉSZ Csoport a jövő reménységei: az utánpótlás-nevelés, valamint a kevésbé ismert sportszakágak mellett áll lelkes támogatóként és hamisítatlan lokálpatriótaként, Szegeden. A sport mellett a szegedi és kecskeméti művészeti és kreatívipari eseményeket is előszeretettel támogatjuk, ezzel elősegítve a régió kulturális fejlődését.

Pick Szeged Kézilabda Utánpótlás Csapata

A Pick Szeged Kézilabda Utánpótlás csapatának támogatása mellett a sportklubbal közösen életre hívott „jó tanuló – jó sportoló” program keretében minden évben jutalomban részesítjük azokat a gyereket, akik a sport mellett a tanulásban is jeleskednek, és a pályán kívül az iskolapadban is kiválóan szerepelnek. 

Pick Szeged

St. Mihály FC női futballcsapat

Névadó szponzorként támogatjuk a szintén szegedi székhelyű St. Mihály FC női futballcsapatot is, akik 2022-ben az élen végeztek a női labdarúgó második ligában. A lányok kiváló teljesítményének köszönhetően a 2022-23-as szezonban már az első osztályban szurkolhatunk a csapatnak. 

Szent Mihály FC

TettreKÉSZ Egyesület

2019-ben alakult a TettreKÉSZ Egyesület, amelynek legfőbb célja, hogy támogassa a cégcsoport munkatársainak közösségi tevékenységeit. Számtalan szakosztállyal működve sportolnak együtt és versenyeznek a kollégák, így az Egyesület az UltraBalaton futóitól kezdve a Tour de Zalakaros kerékpárosain át egészen a túrázókig vagy épp a profi horgász és sportlövő versenyzőkig fogja össze a hobbicsoportokat, támogatva a munkatársak lelkesedését és energiáit. 

Tettre KÉSZ

Jazzfőváros Fesztivál, Kecskemét

A nyári hónapokban, jellemzően augusztusban kerül megrendezésre a KÉSZ Csoport által hosszú évek óta támogatott Jazzfőváros Fesztivál Kecskeméten. A rendezvényre érkezők a klasszikus jazz széleskörű műfaji palettájából mindenbe belekóstolhatnak. A négy nap alatt általánosságban 10 ország közel 150 fellépője fordul meg az eseményen, ahol nemcsak a jazzrajongók érezhetik jól magukat, mivel számos egyéb, gyermekek és felnőttek részére szóló program közül is válogathatnak a fesztiválozók. 

Jazzfőváros