Elismerések, díjak

szakmai díjak

Aluta Nívódíj 2022

Aluta Nívódíj - 2022

KÉSZ Metaltech Kft., Hungexpo F1 fogadóépület

A KÉSZ Metaltech Kft. az ALUTA (Alumínium ablak és Homlokzat Egyesület) 2022. évi pályázatán, nagyprojekt kategóriában ALUTA Nívódíj elismerésben részesült a Hungexpo F1 fogadóépület épületvázának és homlokzatának gyártmánytervezéséért, gyártásáért és kivitelezéséért.  

Fenntarthatósági díj

Fenntarthatósági díjat nyert a KÉSZ Holding zrt. - 2023

K&H Bank pályázat

A K&H Bank családi vállalatok számára meghirdetett pályázatán fenntarthatóság kategóriában nyert díjat a KÉSZ Holding Zrt., melyet a Forbes Családi Vállalatok Gálán ünnepélyes keretek között Vida Tamás vezérigazgató vett át.

Építőipari Nívódíj 2021

Építőipari Nívódíj - 2021

Kész Építő és Szerelő Zrt., Benczúr 11 projekt

A Benczúr 11 projekt kivitelezésével a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. 2021-ben Építőipari Nívódíj győztes díjazásban részesült a többlakásos lakóépület kategóriában. A Nívódíj az építőipari szakma legmagasabb elismerése.

Építési Alkotói Díj

Építési Alkotói Díj - 2020

Németh Róbert - Kész Építő és Szerelő Zrt.

A Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata Építési Alkotói Díjban részesítette 2020-ban mélyépítésben Németh Róbertet, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. projektvezetőjét a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső repülőbázis kivitelezési munkáiért. 

Építőipari Nívódíj

Építőipari Nívódíj - 2019

KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. - Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminál B jelű utas mólója

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B Terminál B jelű utas mólója, melynek generálkivitelezője a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. volt, elnyerte az Építőipari Nívódíjat közlekedési létesítmény kategóriában.

IQ Kecskemét Kft.

Év Gyára, Különdíj - 2018

IQ Kecskemét Kft.

A GyártásTrend Magazin által meghirdetett díjat az a gyáregység nyerhette el, amely több kategóriában pályázott, és legalább az egyikben az első helyen végzett.

bővebben

Az IQ Kecskemét Kft. 4 kategóriában került a döntősök közé: Legjobb menedzsmentfolyamatok, Termelés, Beszállítói kapcsolatok, Ipar 4.0. A megpályázott kategóriák mindegyikében nagyon jól teljesített, így színvonalas tevékenységével, valamint az iparágban egyedinek számító rendszerével kiérdemelte a zsűri által alapított különdíjat.  

Acélszerkezeti Nívódíj

Acélszerkezeti Nívódíj - 2017

KÉSZ Ipari Gyártó Kft. - Duna Aréna

A KÉSZ Ipari Gyártó Kft. által kivitelezett Duna Aréna acélszerkezete kapta meg a Magyar Acélszerkezeti Szövetség által meghirdetett Acélszerkezeti Nívódíjat. 

 

bővebben

A projekt érdekessége volt, hogy a szerelés során egy Magyarországon különlegesnek számító technológiát alkalmaztunk. A szerkezetet egyben megépítve, 8 óra alatt emeltük a végleges, 17 méter magas helyére. A Duna Aréna főtetőhöz 10 kilométer csövet és 15 kilométer szelvényt daraboltunk le, melyet összesen 300 kamionnal szállítottunk az építkezés helyszínére.

Vedres-díj

Vedres-díj - 2017

Tornai László - KÉSZ Építő Zrt.

Kiváló munkásságáért Vedres-díjat vehetett át Tornai László kollégánk, aki 20 éven át a KÉSZ Építő Zrt. vezető tervezőjeként dolgozott. Széleskörű tervezői munkássága mellett különösen az acélszerkezetek terén ért el szakmai sikereket és vált az acélszerkezetek specialistájává.

bővebben

Több mint 300 acélszerkezetű építménnyel foglalkozott különféle tervszinteken. Legjelentősebb munkája a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Skycourt, azaz Égi Udvar utasterminál 70 méteres fesztávú acél csőszelvényű, szabad formájú tetőszerkezetének tervezése, amely a legkorszerűbb méretezési eljárások felhasználásával készült.  Ez az emblematikus szerkezet ECCS Európai Acélszerkezeti Díjban és Tierney Clark díjban részesült. Tornai László 2012 óta saját tervezőirodájában tevékenykedik.

Kantó Imre

Lechner Ödön díj - 2017

Kantó Imre - Kész Építő és Szerelő Zrt.

2017-ben Kantó Imre kollégánk az ágazat legrangosabb elismerésének számító Lechner Ödön díj szakmai díjazottja lett.

bővebben

Az arany kitűző éremmel és oklevéllel járó Lechner Ödön díjat 1994 óta ítélik oda a kivitelező építési vállalkozásokban, illetve az építőipar bármely területén dolgozó szakembereknek, akik az ÉVOSZ tagszervezetein belül kimagasló munkát végeztek az elmúlt években. 

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíj - 2017

ConSteel 11 szoftvercsomag

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat kitüntetését, a Magyar Termék Nagydíj Tanúsító Védjegyet érdemelte ki a ConSteel 11 szoftvercsomag.

bővebben

Hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat 20. alkalommal hirdette ki győzteseit, bizonyítva, hogy a minőség elismerése 20 éve tartó hagyománnyá vált. 

Építők napja – elismerő oklevél

Építők napja – elismerő oklevél - 2016

Szűcs István – KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

Az ÉVOSZ felterjesztése alapján Szűcs István, cégcsoportunk generál építésvezetője miniszteri elismerő oklevélben részesült. A díj István cégcsoportunknál eltöltött több mint 24 éves szakmai múltját és eredményét méltatja.

bővebben

Az Építők Napja alkalmából adományozott miniszteri elismerő oklevelet Hornung Ágnes, a Nemzetgazdasági Minisztérium pénzügyekért felelős államtitkára adta át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nevében. 

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíj - 2016

KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. – Kossuth Lajos tér

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. által felújított Nemzet Főtere, azaz a Kossuth Lajos tér elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. 

bővebben

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat első meghirdetése, azaz 1998. óta 284 nagydíjat ítéltek meg, közel 3.000 nemzetközi színvonalú termék, szolgáltatás népszerűsíti Magyarország legfontosabb kincsét, a szürke-állomány teljesítményét. A Magyar Termék Nagydíj Pályázat Magyarországot méltón reprezentáló, sikereit tükröző termék és vállalkozás minősítő alternatív rendszerré vált az utóbbi években.

Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj

Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj - 2016

KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. - Kossuth Lajos tér

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., az Országgyűlés Hivatala, Közti Zrt., Óbuda-Újlak Zrt. közös pályázata, a Kossuth tér rekonstrukciója III. nagydíjat és szakmai közönségdíjat nyert a XVIII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. 

Tierney Clark-díj

Tierney Clark-díj - 2016

KÉSZ Ipari Gyártó Kft. - Dagály Úszóaréna

Az Instutition of Civil Engineers (Nagy-Britannia), a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége által a mérnöki alkotások díjazására 2000-ben alapított Tierney Clark-díjat 2017-ben a Dagály Úszóaréna nyerte el, melynek acélszerkezeti szakkivitelezője a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. volt.

Werner von Siemens hatékonysági díj

Werner von Siemens hatékonysági díj - 2015

Matech Kft.

A díjat a Siemens azért hozta létre, hogy elismerje partnereinek eredményeit a hatékonyságnövelés terén, legyen az üzleti vagy társadalmi eredmény. A Matech Magyar Technológiai Kft. egy három összetevős komplex beruházás keretében javította hatékonyságát oly mértékben, hogy ennek köszönhetően 2015-ben elnyerte a hatékonysági díjat.

bővebben

A beruházás során a Siemens KNX rendszerével korszerűsítették az üzem világítási rendszerét; új gyártócsarnok és egy harmadik gyártósor létrehozásával növelték a termelési kapacitást, valamint a folyamatok rugalmasságát; a Siemens SIVACON S8 technológiájával pedig a gyártási folyamat előkészítése alól mentesítették az üzem dolgozóit. A fejlesztéseknek köszönhetően növekedett a gyártott elektromos kapcsolószekrények száma, könnyebben szabályozhatóvá vált az üzem terheltsége és 17 %-kal csökkent az áramfogyasztás. 

Építőipari Nívódíj

Építőipari Nívódíj - 2015

KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. – Kossuth Lajos tér

A Kossuth tér rekonstrukciója nemcsak építészeti és építéstechnikai kihívás volt. Történeti és építészettörténeti kutatások előzték meg, komplex és bonyolult közlekedési és közmű rendszereket építettek újjá, mérnöki bravúrokat hajtottak végre a mélygarázs és a Látogató Központ tervezése és kivitelezése során.

bővebben

Külön figyelmet érdemel az építészet mai, mégis visszafogott hangja, a kertépítészet eleganciája és a kivitelezés magas színvonala, szinte hibátlan megvalósulása. Ez a hihetetlenül összetett feladatsor nagyszerű szakemberek együttes munkájával kimagasló szintű végeredményt hozott – kiváló esztétikai-, építőművészeti- és építőipari minőségben valósulhatott meg Budapest szívében az Országház körül a Nemzet Főtere. 

Építőipari Nívódíj

Építőipari Nívódíj - 2014

KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. - Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

A Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont megkapta az építőipar egyik legrangosabb hazai kitüntetését, az Építőipari Nívódíjat.

 

bővebben

Az elismerést 1999 óta minden évben olyanoknak ítélik oda, akik munkájukkal nemcsak maradandót alkotnak, hanem javítják az építőipar megítélését is. 2014-ben a kereskedelmi létesítmény kategóriában a kecskeméti business szálloda generál kivitelezéséért a KÉSZ Csoport lett a díjazott.

Mercedes festőüzem és karosszéria raktár

Építőipari Nívódíj, Építési Alkotói-díj - 2013

Mercedes festőüzem és karosszéria raktár, Építési Alkotói-díj 2013 Révész Tibor - KÉSZ Építő Zrt.

2013-ban a kecskeméti Mercedes festőüzem és karosszéria raktár ipari és energetikai létesítmény kategóriában érdemelte ki az Építőipari Nívódíjat. Továbbá a bíráló bizottság az Építési Alkotói-díjat magasépítési szakágban Révész Tibornak, a KÉSZ Építő Zrt. projektmenedzserének ítélte a Mercedes-gyár kivitelezése során nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. 

 

Magyar Termék Nagydíj

Magyar Termék Nagydíj - 2013

KÉSZ Ipari Gyártó Kft. - Budapest Airport 2. Terminál SkyCourt

Magyar Termék Nagydíjat kapott a Budapest Airport 2. Terminál SkyCourt épületének acélszerkezete. A KÉSZ Ipari Gyártó Kft. kecskeméti gyárában gyártott acélszerkezet a hazai és a közép-európai piacon egyedülállónak számít.

bővebben

Bár nemzetközi viszonylatban létezik több hasonló konstrukciójú létesítmény, amelyek szintén repülőterek, Magyarországon először valósították meg ilyen méretű, teljesen hegesztett kivitelű csőszerkezet tervezését és gyártását. 

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt

Építőipari Nívódíj - 2012

KÉSZ Ipari Gyártó Kft. - Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt épülete az egyik legrangosabb magyar szakmai díjban részesült. A díjat a tervező és fővállalkozó mellett olyan vállalatok vehették át, akik stratégiai feladatokat hajtottak végre a projektben. Ilyen a KÉSZ Ipari Gyártó Kft., mely a repülőtér tartószerkezeteinek gyártását végezte. 

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt

European Steel Design Awards - 2011

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt épülete az egyik legrangosabb nemzetközi díjban részesült. A díjakat az ECCS (European Convention for Constructional Steelwork) nemzetközi zsűrije kétévente osztja ki azzal a céllal, hogy támogassa az acélszerkezetek kreatív és kimagasló felhasználását az építőiparban és a tervezésben. 

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt

Tierney Clark-díj - 2010

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt

Két év szünet után hirdette meg újra az Institution of Civil Engineers (Nagy-Britannia), a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetsége a mérnöki alkotások díjazására 2000-ben alapított Tierney Clark-díjat.

 

bővebben

A 2010-es év díjazottjai közül kiemelt díjban részesült a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér T2 terminál bővítésének részeként megvalósult SkyCourt épület alapozása, vasbeton és acélszerkezete. A szakmai zsűri a díj odaítélésekor az előkészítés, a tervezés és a kivitelezés innovációs, újszerű és magas minőségű tevékenységét értékelte. 

Az év acélszerkezete nívódíj

Az év acélszerkezete nívódíj - 2008

DUNAFERR hengermű

A díjat a DUNAFERR hengermű technológiai rekonstrukciós munkálataival nyertük el Dunaújvárosban.

Az Év Szerkezete

Az Év Szerkezete - 2007

Marosvásárhelyi Jégcsarnok

A marosvásárhelyi jégcsarnok acélszerkezetének tervezéséért és kivitelezéséért nyertük el, a romániai Országos Tervező- és Építőmérnökök Szövetségének elismerését.

Kész Kft. - Magyar Bíróképző Akadémia

Budapest Építészeti Nívódíja - oklevél - 2007

Kész Kft. - Magyar Bíróképző Akadémia

„Budapest Építészeti Nívódíja 2007” dicséretben részesült és oklevelet kapott a Kész Kft. a Magyar Bíróképző Akadémia generálkivitelezéséért.

 

Kész Kft. - Magyar Bíróképző Akadémia

Építőipari Nívódíj - 2007

Kész Kft. - Magyar Bíróképző Akadémia

A Magyar Bíróképző Akadémia generálkivitelezéséért a Kész Kft. Építőipari Nívódíjban részesült középület kategóriában.

Építőipari Nívódíj pályázat

Építőipari Nívódíj pályázat – elismerő oklevél - 2006

Kész Kft. - szegedi Lombard Irodaház

A Kész Kft. elismerő oklevelet vehetett át középületek kategóriában a szegedi Lombard Irodaház kivitelezéséért.

Budapest Építészeti Nívódíja (kétszeres díj)

Budapest Építészeti Nívódíja (kétszeres díj) - 2005

Kész Kft. - Budapesti Műszaki Főiskola & Kálvin János Református Idősek Otthona

A Budapesti Műszaki Főiskola Bécsi út 96/b épülete és a Kálvin János Református Idősek Otthona is elnyerte a Budapest Építészeti Nívódíjat. Mindkét épület a Kész Kft. kivitelezésében valósult meg.

Budapesti Műszaki Főiskola

Az év homlokzata díj - 2005

Kész Kft. - Budapesti Műszaki Főiskola

Téglaburkolatú homlokzatok kategóriában a Budapesti Műszaki Főiskola, Bécsi út 96/b épülete nyerte a díjat. (a Springer Média és a Wienerberger díja) 

 

Kálvin János Református Idősek Otthona (Budapest)

VIII. Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat – különdíj - 2005

Kálvin János Református Idősek Otthona (Budapest)

A Országos Lakás- és Építésügyi Hivatal (OLÉH) különdíjában részesült a Kálvin János Református Idősek Otthona (Budapest).

Dél-Alföldi Regionális Minőségi Díj

Dél-Alföldi Regionális Minőségi Díj - 2004

Kész Kft.

A Dél-Alföldi régióban működő Kereskedelmi és Iparkamarák pályázatot hirdettek a 2004. évi Dél-Alföldi Regionális Minőségi Díj elnyerésére. A pályázat során a minőségügyben kiemelkedő eredményt felmutató gazdálkodó szervezetek tevékenységét ismerték el, melyben a KÉSZ Kft. sikeresnek bizonyult. 

Kálvin János Református Idősek Otthona

„Év akadálymentes épülete” építészeti nívódíj - 2004

KÉSZ Kft. – Kálvin János Református Idősek Otthona

A KÉSZ Középület-építő Főmérnökség generálkivitelezésében épült budapesti Kálvin János Református Idősek Otthona épületegyüttesét ismerte el a díjjal. A rendkívüli adottságú, lejtős telken a nagy kiterjedésű épület-komplexum elhelyezését, valamint az épületekbe való bejutást és a különböző szintek közötti akadálymentes kapcsolatot találták érdemesnek a díjra. 

IIASA - Shiba Alapítvány elismerő oklevele

IIASA - Shiba Alapítvány elismerő oklevele - 2004

KÉSZ Kft. - Szent István 2000 beruházás

A Kész Kft. elismerő oklevelet kapott a Szent István 2000 beruházás keretében létrejött kiemelkedő minőségfejlesztő munkájáért.

Europa Nostra Díj

Europa Nostra Díj - 2003

Kész Kft. – Szeged belvárosának revitalizációja

A kultúrtáj, városépítészet együttes kategóriájában meg a szegedi Klauzál tér – Kárász utca revitalizációja az Európai Unió Kulturális Örökség Díját. 

Európai Acélszerkezeti Díj

Európai Acélszerkezeti Díj - 2003

Kész Kft. – UTE Stadion acélszerkezetű lelátók fedése

Az Európai Acélszerkezeti Szövetség (ECCS) minden évben meghirdeti az Európai Acélszerkezeti Díj pályázatot, melyre Európa legtöbb országából nívós, haladó szemléletű pályaműveket nyújtanak be megvalósult acélszerkezetű létesítményekről. Magyarországot a MAGÉSZ jelöltje, a KÉSZ Kft. tervezésében, gyártásában és kivitelezésében készült UTE stadion acélszerkezetű lelátók fedése pályamunka képviselte és nyerte el a díjat. 

Beregi újjáépítés emlékérme

Beregi újjáépítés emlékérme - 2002

Kész Kft.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága a 2001. évi tiszai árvíz következtében keletkezett helyreállítási és újjáépítései feladatok végrehajtásában nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréseként emlékérmet adományozott a KÉSZ Kft-nek. 

Csepel II. Erőmű

Építőipari Nívódíj - 2001

Kész Kft. – Csepel II. Erőmű

A Csepel II. Erőmű mérnöki és mélyépítési létesítmény kategóriában Építőipari Nívódíjat nyert.

Mátrai Erőmű

Tierney Clark-díj - 2000

Kész Kft. - visontai Mátrai Erőmű

A visontai Mátrai Erőmű füstgáz kéntelenítője Tierney Clark-díjat nyert. 

Év Acélszerkezete Nívódíj

Év Acélszerkezete Nívódíj - 2000

Kész Kft. - budapesti MATÁV székház

A budapesti MATÁV székház udvarlefedésének acélszerkezete az Év Acélszerkezet Nívódíjban részesült.

Kész Mester Udvarház

Építőipari Mesterdíj - 2000

Kész Kft. - KÉSZ Mester Udvarház

A KÉSZ Mester Udvarház fejépületének monolit vasbeton munkáiért Építőipari Mesterdíjat nyert a Kész Kft.

egyéb díjaink

Bistorant díj

Nem csak az építőiparban remekelünk - Első helyezést ért el a szegedi Bistorant étterem - 2023

Országos Étterem Hét verseny

Első helyezést ért el a prémium kategóriában a szegedi Bistorant éttermünk az Országos Étterem Hét versenyen. A megmérettetésben 161 étterem vett részt, a díjazottakat 3526 visszaküldött vendégértékelés alapján választották ki.

Greengage 2023 díj

GREENGAGE 2023 - Támogató eszközök kategória - 2023

KÉSZ Next fenntarthatósági program

 A Professional Publishing Hungary (PPH) Kiadó szervezésében elindított „GREENGAGE 2023 díj” célja, hogy elismerje azokat az eredményes vállalatokat, amelyek ma Magyarországon a fenntarthatóság szemléletét a gyakorlatban is kiemelt fontossággal kezelik. 

bővebben

A „Támogató eszközök” kategóriában 11 pályázó közül került ki kategóriagyőzteseként a KÉSZ Csoport, a KÉSZ Next fenntarthatósági program megvalósításáért. 

„A KÉSZ Next fenntarthatósági programunk által elnyert Greengage kategórianyertes díj egy rendkívül pozitív visszajelzés, fontos megerősítés számunkra egy professzionális zsűritől. Fenntarthatósági programunk valójában egy szoros együttműködés eredménye a Milestone fenntarthatósági csapata és a marketing osztály között, melynek gyümölcse egy szakmailag megalapozott, edukációval teletűzdelt, ugyanakkor szórakoztató kampány, melynek során igyekszünk egyedi és nem megszokott módon kommunikálni ezt az igen fontos témát nem csak a kollégáink, de a nagyközönség felé is. Bízunk benne, hogy munkánk gyümölcse idővel beérik, és számos kollégánk néz majd új szemmel a fenntarthatóság témakörére, ezáltal pedig körültekintőbben éli mindennapjait nemcsak az irodában és a projekthelyszíneken, hanem otthon is. – mondta Nagy Tímea, a KÉSZ Csoport marketingkommunikációs vezetője. 
 

HRBEST különdíj

HRBEST 2022 - Employer branding különdíj - 2023

KÉSZ GROUP MINECRAFT KAMPÁNY

A fiatal tehetségek megszólítása régóta a KÉSZ Csoport egyik kiemelt célja, így külön öröm számunkra a HRBEST 2022 rangos szakmai zsűrije által nekünk ítélt Employer Branding különdíj.

bővebben

A Talent Attraction kategóriában elnyert elismerést a Positive Adamsky csapatával együtt életre hívott Instagram kampányunknak köszönhetően érdemeltük ki, melyben arra kértük a fiatal gamereket, hogy építsék meg álmaik és a jövő fenntartható épületét a világ egyik legnépszerűbb építős videójátékában.

Schneider Sustainability Impact Award fődíj

Schneider Sustainability Impact Award fődíj - 2023

Provim Kft.

Tagvállalatunk, a PROVIM Kft. elnyerte az idén először odaítélt Schneider Sustainability Impact Award fődíját az „Impact to my company” kategóriában. Ezáltal pedig azon öt magyar vállalkozás egyikévé vált, akiket a Schneider Electric elismert a fenntarthatósági törekvéseiért. 

bővebben

Az energiamenedzsment és az ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat kezdeményezése azért jött létre, hogy díjazzák azokat a partnereiket, akik élen járnak a fenntarthatósági törekvések megvalósításában.

Signature 40 TOP márka és trade marketing menedzserek

Signature 40 TOP márka és trade marketing menedzserek - 2022

Herenyik Györgyi

Herenyik Györgyi, a Kész Csoport szegmens marketing vezetője 14. helyezést ért el a legsikeresebb márka és trade marketing menedzserek 40-es listáján.

 

Naderi Zsuzsanna

Lechner Ödön díj - 2022

Naderi Zsuzsanna - Edupark Nonprofit Kft.

Idén is a hazai ágazat legrangosabb elismerésével, Lechner-díjjal jutalmazta a kiváló építőipari szakembereket az ÉVOSZ szokásos évzáró gáláján. 

bővebben

Legnagyobb büszkeségünkre Naderi Zsuzsanna, a KÉSZ Csoport kötelékébe tartozó Edupark Nonprofit Kft. ügyvezetője is a díjazottak listáját erősíti az építési ágazat szakmai utánpótlása érdekében tett erőfeszítéseinek, valamint az ÉVOSZ oktatási bizottságában végzett tevékenységének köszönhetően.

Ezúton is gratulálunk neki és mindenkinek, akinek munkáját jutalmazta a Vállalkozók Országos Szakszövetségének Elnöksége!

Sound of Metal image film

Sound of Metal image film - 2022

KÉSZ Metaltech
 • CMA 2022: arany (ipar, építőipar)  
 • CMA 2022: ezüst (márkacéllal született online videók és klipek)  
 • Arany Penge 2022: shortlist (craft – filmek, mozi, online)  
The Art of Engineering image film

The Art of Engineering image film - 2022

bim.GROUP
 • Hipnózis 2022: shortlist (image videó)  
 • CMA 2022: bronz (márkacéllal született online videók és klipek) 
Marketing és Média TOP 50 marketing döntéshozó

Marketing és Média TOP 50 marketing döntéshozó - 2022

Metykó Tibor

22. helyezést ért el Metykó Tibor, a Kész Csoport marketing és vállalati kommunikációs igazgatója

Áldott Kereszt Egyesület

Áldott Kereszte Egyesület - elismerés a magyarországi romák foglalkoztatásáért - 2021

KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

A legnagyobb számban romákat foglalkoztató magyar cégeket részesítette elismerésben a cigány Áldott Kereszt Egyesület.

bővebben

A vállalkozói szféra elismerésére alapított, „Köszönet a munkáért!” – „Naiszaras e butyi” elnevezésű díjjal a romák számára biztosított munkahelyek társadalmi fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Az egyesület öt olyan hazai vállalkozás számára adott át díszoklevelet, melyek nagyobb számban foglalkoztatnak cigány származású munkavállalókat, segítve ezzel a cigány családok megélhetését.

AZ OKLEVELET A KÉSZ ÉPÍTŐIPARI ÉS SZERELŐ ZRT. mellett A DUNA ASZFALT KFT., A ZÁÉV ZRT., A MÁV ZRT. ÉS AZ AQUAPLUS KFT. VEZETŐI VEHETTÉK ÁT.

Marketing és Média TOP 50 marketing döntéshozó

Marketing és Média TOP 50 marketing döntéshozó - 2021

Metykó Tibor

Metykó Tibor, a Kész Csoport marketing és vállalati kommunikációs igazgatója 23. helyezést ért el a legsikeresebb marketing döntéshozók 50-es listáján.

APEX Kreatív PR Megbízói TOP lista

APEX Kreatív PR Megbízói TOP lista - 2021

Kész Csoport

A PR, reklám, event és design területeken készülő Kreatív-listák közös ernyő alá kerültek Apex néven. Az év PR ügynöksége mellett az év vállalati kommunikációs megbízóját is kihirdették. A KÉSZ Csoport a 9. helyet szerezte meg a ranglistán.

KÉSZ Hexatlon kampány

KÉSZ Hexatlon kampány - 2021

KÉSZ Csoport
 • CMA 21: arany (ipar, építőipar)  
 • CMA 21: ezüst (márka által létrehozott egyéb tartalmak a közösségi médiában) 
bővebben
 • HRKOMM Award 2021: ezüst (toborzási kampány)  
 • HRKOMM Award 2021: shortlist (legmenőbb videó)  
 • Prizma Kreatív PR díj ’21: arany (employer branding)  
 • Prizma Kreatív PR díj ’21: ezüst (energiaszektor, építőipar)  
 • Prizma Kreatív PR díj ’21: Out of the box különdíj  
 • Marketing Diamond Awards 2021: gyémánt (employer branding)  
Bács-Kiskun MKIK – Az év gyakorlati képzőhelye díj

Bács-Kiskun MKIK – Az év gyakorlati képzőhelye díj - 2019

KÉSZ Ipari Gyártó Kft.

Az Év Gyakorlati Képzőhelye Díjat vehette át a Kész Ipari Gyártó Kft. a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarától.

EY Az év üzletembere

EY Magyarország, Az Év Üzletembere - 2019

Varga Mihály, a Kész Csoport alapítója

Varga Mihály, a KÉSZ Csoport alapítója nyerte az EY Az Év Üzletembere gáláján az „EY Különdíj a Vállalkozói szellemiségért” elismerést. Varga Mihály az építőipar egyik legrégebbi magyar vállalatcsoportjának alapítója, amely büszkén hirdeti a sikeres családi vállalkozás eszméjét. Az alapító közel negyven év alatt egy több mint 2000 főt foglalkoztató, széles portfóliójú cégcsoporttá bővítette a szervezetet.

 

CSR Hungary Díj

CSR Hungary Díj - 2018

IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft. (Szakképzési Program)

2018. november 30-án, a Magyar Külkereskedelmi Bank székházában vehették át a cégek/szervezetek a Magyar Üzleti Felelősség Díjait (CSR Hungary Díj). 

 

bővebben

A ma már önkéntes 2 éves Védjegyhasználati Programhoz kapcsolódó elismerés 2018-ban is értékelte a kiemelkedő fenntarthatósági és CSR kezdeményezéseket. Idén 13 pályázat nyerte el a védjegyhasználatot, köztük az IQ Kecskemét Ipari Kutató Kft. szakképzési programja is, amely a Közös ügyek-közös felelősségek kategóriában kapott díjazást.

 

Varga Mihály

Lechner Ödön díj - 2016

Varga Mihály, a Kész Csoport alapítója

A KÉSZ Csoport alapítója, Varga Mihály a tudásalapú magyar építőipar érdekében végzett több mint 40 éves munkásságáért Lechner Ödön díjban részesült.