Bemutatkozás

40 éve kezdődött minden. A KÉSZ Csoport négy évtizede született és mára egy hazai és nemzetközi szinten is sokoldalú, egyedi cégcsoporttá nőtte ki magát. Büszkén mondhatjuk, hogy Magyarország egyik legszélesebb portfolióval rendelkező, építőipari fókuszú, technológia vezérelt és innovatív vállalatcsoportja vagyunk.  Mindezt annak is köszönhetjük, hogy folyamatosan keressük a fejlődési lehetőségeket, az új piacokat és a kihívást jelentő, egyedi megoldásokat.   

A KÉSZ Csoport struktúrája és szervezete az alapítástól fogva a cég hitvallásának és alapértékeinek mentén került kialakításra. Mindez lehetővé tette, hogy a vállalat a gyors növekedés mellett is tovább javítsa versenyképességét. A piacon egyedülálló felépítésünknek köszönhetően képesek vagyunk kiszolgálni az építőipari értéklánc teljes palettáját a tervezéstől kezdve, a gyártáson és kivitelezésen át egészen az üzemeltetésig. Emellett villamosiparral, ipari technológiákkal, turizmus és vendéglátással, valamint energetikával is foglalkozunk, de a logisztika, flottamenedzsment és munkavédelmi területen is otthon érezzük magunkat.  

Magyarországon összesen három telephelyen működünk - Budapesten, Kecskeméten és Szegeden, illetve négy további országban vagyunk jelen leányvállalatainkkal Európában. Jelenleg több, mint 2500 kollégával büszkélkedhetünk. Meggyőződésünk, hogy alapértékeinkre és kollégáink szakértelmére támaszkodva képesek vagyunk helytállni minden helyzetben.  

40 év. Négy évtized. Megannyi hazai és nemzetközi projekt és megszámlálhatatlan sok sikeres történet, amivel évtizedekre formáljuk a látképet, teremtünk értéket, vagy adunk teret arra, hogy az emberek élményeket szerezzenek épületeinkben. Mindez nem sikerülhetett volna a KÉSZ Csoport nagy szakértelemmel rendelkező és elkötelezett kollégái nélkül. Köszönjük nekik, hiszen velük, tőlük, és értük működünk nap, mint nap. 

Egymásra alapozunk. A tudásra építünk.

Brand videó

Lejátszás

Egymásra alapozunk. A tudásra építünk.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy azon kevés piaci szereplő közé tartozunk, amelyek független magyar vállalatként régóta vezető szerepet töltenek be az iparágban. Hisszük, hogy ezt elsősorban kollégáink szakértelmének, remek csapatunknak és a mind a mai napig családi vállalati alapokon nyugvó értékrendszerünknek köszönhetjük. Vállalatunk legértékesebb építőkövei a kollégáink – velük karöltve bármire képesek vagyunk.
Varga Mihály és Vida Tamás

Varga Mihály

alapító

Vida Tamás

vezérigazgató

Misszió

A cégcsoport közös értékeire, egymásra és több mint 4 évtizedes tapasztalatunkra alapozva városképeket alakítunk át építményeinkkel, maradandót alkotva a jövő generációi számára. Mindezt olyan támogató tevékenységekkel kiegészítve, melyeknek köszönhetően nem csak az építőiparban, de egyéb iparágakban is jeleskedünk.

Értékek

  • Mi megcsináljuk, nem csak beszélünk róla
  • Mindig jobbra törekszünk
  • Nem bonyolítjuk a dolgokat
  • Nyitottak vagyunk az újra
  • Egymásra alapozunk

Értékeink videó

Lejátszás

Versenyelőny

A KÉSZ Csoport építőipari fókuszú, széles portfólióval rendelkező, innovatív technológia-vezérelt vállalatcsoport. Működésében az építőipari értéklánc minden szereplője egy kézben összpontosul, hiszen tervező, gyártó, szerelő, kivitelező és üzemeltető tevékenységet is végzünk. Tagvállalataink és stratégiai partnereink összehangolt és hatékony együttműködésének köszönhetően egy személyben ki tudjuk szolgálni partnereink legkomplexebb igényeit is. Számos referenciával rendelkezünk, nem csak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacon is - sőt a KÉSZ Csoport már minden kontinensen letette névjegyét.

Én vagyok a tudás videó

Lejátszás

KÉSZ Csoport számokban

40+ év
tapasztalat
2 500
munkatárs
167 milliárd Ft
éves bevétel
5 ország
Európában
6 millió m2
referencia projekt