Tűzvédelem

Tűzvédelem

A tűzvédelem szorosan kapcsolódik az építőiparhoz, a szakág pedig rengeteg lehetőséget rejt. A KÉSZ Csoport ezt felismerve lépett be 2016-ban a Ventor Tűzvédelmi Kft. tulajdonosai közé. A Ventor alapítása óta olyan transzparens módon gazdálkodó, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozássá nőtte ki magát, amely a hagyományos megoldások mellett képes meghonosítani és alkalmazni a világ élvonalához tartozó módszereket és technológiákat. A vízködös oltórendszerek térhódítása, valamint a tűzszimulációs tervezési módszerek széleskörű alkalmazása hazánkban a cég munkatársainak is köszönhető, akik sokat tettek és tesznek a magyarországi tűzmegelőzési környezet modernizációjáért is.

A magyar piacon a Ventor a tűzvédelem területén a legteljesebb szolgáltatási és technológiai portfólióval rendelkezik. Ennek köszönhetően képes tűzvédelmi fővállalkozóként elvégezni a legbonyolultabb építési projektek valamennyi tűzvédelemhez kapcsolódó feladatát a tervezéstől kezdődően a kivitelezésen át, egészen a későbbi üzemeltetésig. Önálló, tizenkét fős tervező csapatuk építészeti és oltóberendezés-tervezéssel, tűz- és kiürítési szimulációk készítésével és futtatásával foglalkozik.

Az építési projektekhez rendelkeznek a passzív és aktív tűzvédelmi megoldások teljes palettájával. Az általuk védett leggyakoribb épülettípusok a műemlék épületek, a szálloda- és irodaépületek és az ipari és logisztikai csarnokok. Tűzvédelmi referenciáik között egyaránt találunk számítóközpontokat, vezérlő tereket, gyógyszer- és gépipari technológiákat, repülőgép hangárokat, illetve a gépjárműgyártás technológiáit.

Szolgáltatások

Generál tűzvédelem

Tűzvédelmi tervezés

Oltórendszer tervezés

Karbantartás, szerviz

Konyhai oltórendszerek

Gázzal oltó rendszerek

Vízalapú oltórendszerek

Tűzvédelmi szimulációk

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink