Flow hotel
Inárcs

Flow hotel

Az M5-ös autópálya mellett létrejött négycsillagos Flow hotel épületében 88 szobát, egy éttermet, egy konferenciatermet, valamint wellnessrészleget és konditermet is kialakítottak a tervezés és kivitelezés során. A hotel a turisták mellett konferenciák és esküvők résztvevői számára kínál színvonalas szolgáltatást. Szobái kétszáz fő számára kínálnak szálláslehetőséget, konferenciaterme pedig háromszáz fő befogadására alkalmas.
Az építés során stratégiai partnerünk, a bim.GROUP a tervezés teljes spektrumát lefedte: a koncepciótervezéstől a kiviteli tervezésig a folyamat ’házon belül’ történt – mind a tömegformálást, mind a belsőépítészetet illetően. A hotel tervezésekor kihívás volt az íves homlokzat leképezése, parametrikus tervezés általi optimalizálása (a megfelelő áttörtséget biztosítandó), gyártmánytervezése, valamint gyártása hajlított, perforált ’bronz’ kompozit táblákból. További kihívás volt a perforált, íves burkolat egyedi tartószerkezethez való rögzítése; amit kollégáink mind sikeresen megoldottak.
A bim.GROUP kollégái mellett a KÉSZ Metaltech is kivette részét a hotel elkészültéből:  a homlokzatburkolat  (660 m2 perforált kompozit burkolat és 2500 m2 PREFA Alu burkolat) egésze a KÉSZ Metaltech által került legyártásra és kivitelezésre. Továbbá részt vett a dvb Kft. is, akiknek a vas betonszerkezet építés volt a feladata.
 

Tevékenységek
Építészeti és szerkezeti megoldások
Előregyártott vasbeton szerkezetek
Építészeti és szerkezeti megoldások
Tető- és homlokzatburkolatok
Tervezés
Hírek

Újabb négycsillagos hotel építésében