Tető- és homlokzatburkolatok

Építészeti homlokzatburkolat

Az építészeti- és üveghomlokzat meghatározza az épület arculatát és formálja a külvilág véleményét. A KÉSZ Csoport tagvállalatai az épületburok innovatív stylistjai, akik egyedi megoldások révén képesek arcot és életet adni a legkomplexebb formát öltő homlokzatoknak. Olyan felületekkel gazdagítani építményeinket, ahol a funkcionalitás, az esztétika és a fenntarthatóság elválaszthatatlanok egymástól.

A világhírű ipari- és építészeti homlokzati és nyílászáró márkák értékesítésén felül a megrendelők egyedi igényei is válaszra lelnek. A konzultatív tervezéshez megmunkálási szolgáltatás is társul több gyártóbázison Magyarországon belül, így a megálmodott épületburkolat a megvalósíthatóság kritériumainak is eleget tesz. A tervezéstől a kulcsrakész átadásig tartó, BIM-alapú munkafolyamatok a következő termelési és szerelési képességekre, kapacitásokra épülnek:

ÉPÜLETBUROK RENDSZEREK

  • Világhírű homlokzati anyagok disztribúciója
  • 70.000 m²/év homlokzatszerelési kapacitás
  • 100.000 m²/év homlokzat gyártási kapacitás
  • Magyarország legnagyobb alumínium és alu-kompozit megmunkáló üzeme, több mint 6000 m²-en
  • CAD/CAM eljárásokra épülő homlokzati panel gyártás
  • Komplex 2D és 3D lemezburkolat gyártás

ÜVEG HOMLOKZATOK

  • Alumínium-üveg műszaki homlokzatok: alumínium ablakok, ajtók, függönyfalak, elemes homlokzatok, egyesített homlokzati konstrukciók, fém és üveg homlokzatburkolatok, üvegtetők tervezése, gyártása, kivitelezése
  • 45 000 m²/év üveg szerkezet gyártás és szerelés 3 üzemünkben

KÉSZ Metaltech: Acél-és könnyűszerkezet építési projektek mellett esztétikai és ipari homlokzatok, valamint üvegszerkezetek és nyílászárók tervezésével, gyártásával, értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó vállalat. Saját erőforrásaira támaszkodva a KÉSZ Metaltech a legmagasabb, komplex ügyféligényeket is kielégítő szolgáltatást nyújtja, a koncepció tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig.

Baumetall és fronTEK: A Baumetall elsősorban az épületburok termékek értékesítésére szakosodott vállalat, gyártói és tervezői támogatással. A cég széles termékportfólióval rendelkezik, a saját gyártású, egyedi homlokzati termékektől és nyílászáróktól egészen a világhírű gyártók burkolati termékeinek forgalmazásáig a magyar és a nyugat-európai piacon.

A KÉSZ Csoport külföldi portfóliója 2021-ben kibővült a német fronTEK GmbH megalapításával, amely építészeti fémekkel, mérnöki tevékenységgel és gyártással foglalkozó cég. Az építészeket, művészeket, tulajdonosokat és vállalkozókat tervezési konzultációval segíti abban, hogy a projekteket kivitelezhetőbbé, megvalósíthatóbbá és megfizethetőbbé tegyék.

Frontal és Alufe: A Frontal Csoport az alumínium homlokzati elemek gyártása területén szerzett komoly elismertséget mind a hazai, mind a nemzetközi – elsősorban német - piacon, több mint 30 éves tapasztalatának köszönhetően. Termékeiket a magas minőség, a precizitás, az élenjáró technológiák alkalmazása jellemzi, a tervezéstől a gyártáson át egészen a kivitelezésig. A nyugat-európai növekedési ambícióik kiváló minőségű referenciáikra és hosszú távon elégedett partneri kapcsolataikra alapulnak.

Szolgáltatások

Építészeti homlokzatburkolatok

Ipari tető és homlokzatburkolatok

Egyedi, komplex homlokzatburkolatok

Üvegszerkezetek, nyílászárók

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink