Díjesőt hozott a KÉSZ Metaltech és a bim.GROUP brandvideója!

Díjesőt hozott a KÉSZ Metaltech és a bim.GROUP brandvideója!

Több díjat is elhozott a KÉSZ Csoport a Kreatív CMA és Influ versenyeiről, hiszen a KÉSZ Metaltech Kft. és stratégiai partnerünk, a bim.GROUP brandvideója is begyűjtött elismeréseket! Összesen egy arany (KÉSZ Metaltech Kft. - CMA főkategória, szektorok szerint - Ipar és építőipar), egy ezüst (KÉSZ Metaltech Kft. - CMA főkategória, eszközök/csatornák szerint, Márkacéllal született online videók és klipek) és egy bronz (bim.GROUP - CMA főkategória, eszközök/csatornák szerint, Márkacéllal született online videók és klipek) díjat zsebeltünk be tegnap este a díjátadón.

A KÉSZ Metaltech Kft. projektje során ikonikus épületek acélszerkezete és fémburkolata vált hangszerré egy különleges eszköz segítségével. A zenét a filmhez a fémszerkezetek rezonanciái adták, azaz magukat az épületeket használta alkalmi hangszerként a zenész-producer IAMYANK.

A szokatlan megközelítésű, különleges zenei megoldásokat felvonultató látványos videóban olyan ikonikus projekteket mutattunk be, amelyek munkálataiban a KÉSZ Metaltech részt vett fém- és acélszerkezet, valamint homlokzatburkolat kivitelezőként. Ilyen a tavaly megújult Hungexpo futurisztikus épülete, a Puskás Aréna, a Pillar és Agora irodaházak vagy a jelenleg is épülő Nemzeti Atlétikai Stadion, amely a jövő évi atlétikai vébé otthona lesz. 

Stratégiai partnerünk, a bim.GROUP videója kapcsán az elképzelés alapja: a tervezés egy unikális és olykor - ahogy a cég szlogenje is mondja (The Art of Engineering) - művészi folyamat, rendkívüli odafigyelést, szakértelmet és kreativitás igényel. Ezt kívánták a videóval bemutatni, amely mind hangulatában, mind mondanivalójában illeszkedik a megújult bim.GROUP-hoz.