Acélszerkezetek

Acélszerkezetek

Az acélszerkezet a modern építmények gerince és az épületek alakját meghatározó váza egyben. Amikor városaink képét formáló, új ikonikus épületek között sétálsz, biztos lehetsz benne, hogy a KÉSZ Csoport acélszerkezetei is visszaköszönnek. Legyen szó tervezésről, gyártásról vagy szerelésről, mérnökeink és szerelő munkatársaink precizitása, kreativitása és szenvedélye lenyűgöző alkotásokban ölt testet: irodaházakban, oktatási intézményekben, stadionokban, vagy akár sportcsarnokokban.

A régióban egyedülálló komplex megoldások – legyen az az ország legmagasabb épületének tetején, vagy éppen a föld alatt – biztos hátteret követelnek meg. A négy évtizedes szakmai múlt és elhivatottság innovatív, BIM-alapú munkafolyamtokkal, mesterséges intelligánciával támogatott gyártástervezéssel, valamint saját tervezési, gyártási és szerelés kapacitásokkal, képességekkel társul:

  • CNC géppark 3000 m²-en vágó- és hegesztőrobotokkal, lézervágással
  • Acélprofilok, lemezek, csövek vágása, fúrása és felületkezelése 40-től több száz micron vastagságig
  • Mesterséges intelligencia által támogatott gyártástervezés 
  • 20 000 t/év gyártási és 20 000 t/év acélszerkezet szerelési kapacitás  
  • 25 000 m² alapterületű gyártási központ 

KÉSZ Ipari Gyártó: Magyarország és a térség meghatározó szereplője. A kecskeméti, 25 000 m² alapterületű, speciális berendezésekkel felszerelt acélszerkezet-gyártó központ Európa egyik legmodernebb létesítménye, gyártókapacitása meghaladja az évi 20 000 tonnát.

KÉSZ Metaltech: Acél-és könnyűszerkezet építési projektek mellett esztétikai és ipari homlokzatok, valamint üvegszerkezetek és nyílászárók tervezésével, gyártásával, értékesítésével és szerelésével foglalkozó vállalat. Saját erőforrásaira támaszkodva a KÉSZ Metaltech a legmagasabb ügyféligényeket is kielégítő szolgáltatást nyújtja, a konzultatív tervezéstől egészen a kulcsrakész átadásig.

Szolgáltatások

Acélszerkezetek tervezése

Acélszerkezetek gyártása

Acélszerkezetek kivitelezése

Kész Metaltech brand videó

Városképeket átformáló projekteket valósítunk meg nap mint nap, legyen szó egy több tízezer fős stadionról, egy rendezvényközpontról vagy egy irodaházról. Mindig a rendkívülit hajtjuk és a legmagasabb minőségre törekszünk. Bár az épületek elmondani nem tudják történetüket, ettől függetlenül megszólalni bizony tudnak!

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink