Würth Irodaház

Sikeresen birtokba adta a Würth Irodaházat a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt.

A Würth projekt nem csak a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. csapatának, de az egész KÉSZ Csoport számára kiemelt projekt, amely ismét egy mérföldkőhöz érkezett. A KÉSZ Építő és a Würth vezetősége aláírták a birtokbaadási papírokat a beruházó irodaházára, ezzel pedig a beruházás II. üteme is sikeresen lezárult (az első ütem tavaly augusztusban ért véget). Végeredményként a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. megrendelője egy impozáns irodaházzal és egy funkcionális raktárcsarnokkal gazdagodott. 

A projekt során számos különleges körülmény adódott. Az épület Törökbálint Égett völgyében, egy 30.500 m2-es területen helyezkedik el, és számos újítást, valamint fejlesztést kínál a mindennapi munkafolyamatok könnyítése érdekében. A telek adottságaihoz való igazodás során 18 méteres szintkülönbséggel kellett a KÉSZ Csoportnak számolnia. A megvalósításhoz jelentős mennyiségű földet kellett kitermelni, és egy 6 méter magas gabion falat építeni, amely az iroda épület felőli földfalat támasztja. Ez lehetővé tette a 10 méteres magasságú raktározást, külön veszélyes anyag raktárakkal.

Az irodaépület parkolószintje az épület alatt fedett parkolási lehetőséget kínál a 2. emeleten elhelyezett irodában dolgozók számára. Az emeleteken nyitott és zárt terek váltakoznak, üvegfallal elválasztva, ahol a cég színei, a világosabb és sötétebb szürke, illetve a piros dominálnak az egész területen. A folyosók mennyezetét piros terpesztett lemezburkolat határolja le, amely egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz az épületeknek. Az épületek váza előregyártott vasbeton szerkezetből készült, amelyet a dvb Kft. gyártott és szállított.

Az irodaépület 2 szintjén 800 m2 üveg található, amelyet a KÉSZ Metaltech Kft. épített be. A homlokzatburkolat impozáns Arcelor lemezből készült, és összesen 520 m2 területet foglal el. A homlokzaton elhelyezett konzolok optikailag elválasztják a két szintet, és a kisebb konzolok burkolása 4 méter hosszú Alucobond táblákkal történt. A beruházásban részt vett a PROVIM Kft. is, amely a teljes telephely erősáramú ellátását, kiépítését valósította meg, valamint alvállalkozóival tűzjelzőt és IT hálózatot épített ki. A  Ventor Kft. pedig a logisztikai csarnok sprinkler és habbaloltó rendszer kivitelezőjeként tette le a névjegyét. 

Würth Irodaház
Würth Irodaház
Würth Irodaház