Átadtuk az éves munkavédelmi verseny díjait

Átadtuk az éves munkavédelmi verseny díjait

Nem csak minden hónapban, de éves szinten is díjazzuk a különböző projektek csapatait a munkavédelmi verseny keretében. Idén sincs ez máshogy, a díjakat Szalados László és Légrády Zoltán adta át. Alább némi összeállítás az eredményekről. Gratulálunk a csapatoknak az elért eredményekhez!

A munkavédelmi verseny abszolút győztese I. kategóriában Gilicz Ferenc vezetésével a PILLAR Irodaház projektcsapata lett. Ez a projekt érte el kategóriájában a vizsgált időszak alatt a legmagasabb százalékos átlagot, mely 92 százalék volt, valamint a PILLAR Irodaház projekt 12 hónap alatt négy alkalommal nyert munkavédelmi versenyt.

Az I. kategória projektjeinek egyéb mérőszámait tovább vizsgálva jelentős erőfeszítések mutatkoznak meg a ZalaZone projekt kivitelezésen is. A projektet a vizsgált időszakban háromszor hirdettük ki győztesként, a projekt százalékos átlaga pedig 90 százalék volt, ezzel a balesetmegelőzés területén kiemelendő teljesítményt nyújtottak.

II. kategória legeredményesebbje a Sörös Péter és Boda Gábor hatáskörébe tartozó Budapesti Atlétikai Stadion projektcsapata lett. A győztes projektcsapat a vizsgált időszak alatt négyszer nyerte meg a munkavédelmi versenyt, valamint ez a projekt érte el a kis projektek kategóriájában a legmagasabb százalékos átlagot, amely 93 százalék volt. Átadtuk az éves munkavédelmi verseny díjait

A II. kategória projektjeinek eredményei is szoros versenyt hoztak, hiszen a szintén Sörös Péter és Linusz Imre által vezetett SK Iváncsa acélszerkezet szerelés projekt háromszor nyert munkavédelmi versenyt és a projekt százalékos átlaga – 92 százalék – minimális különbséggel maradt el a győztesétől. Nekik szintén gratulálunk, és bízunk benne, hogy a csapattagok kitartása töretlen marad! 

A győztes projektcsapatok nyereménye egy általuk választott csapatépítő program 1 millió forint összértékben! Gratulálunk a csapatoknak!