Ukrajna

KÉSZ Ukrajna

A KÉSZ Csoport ukrajnai jelenléte az Ivano-Frankivszk régióban, Kalush városában található „3 Betony” előregyártott vasbeton szerkezeteket gyártó gyár megvásárlásával és korszerűsítésével kezdődött 2002-ben. Ezt követően 2005-ben Kijevben megalapították az önálló leányvállalatot, a KÉSZ Ukrajnát (KÉSZ-UA Holding LLC). A cégcsoport így már több mint 17 éve kínál építőipari szolgáltatásokat fővállalkozó kivitelezőként, vezető tervezőként, épületszerkezetek, valamint fém és előregyártott vasbeton építőelemek gyártójaként egyaránt, az európai minőségi előírásoknak megfelelően.  

A "KESZ-UA Holding" rendelkezik minden olyan erőforrással és engedéllyel, amelyek a kulcsrakész munkák teljes körű elvégzéséhez szükségesek. A KÉSZ Ukrajna fő tevékenységei közé tartozik a koncepcionális projektmegoldások kidolgozása, az általános tervezési munkák, fővállalkozói feladatok, építési és szerelési munkálatok, valamint az előre gyártott vasbeton szerkezetek gyártása, szállítása és szerelése, melyet a 3 Betony üzemben végeznek. 

A megbízások során a megrendelőktől átvállalják a városrendezési és műszaki dokumentumok beszerzését, kidolgozzák a projektet teljeskörűen minden szakaszra vonatkozóan, lefolytatják a projektértékelési eljárást és a jóváhagyatást, valamint tervezői felügyeletet is biztosítanak. 

Ukrajnában végzett munkája során a "KESZ-UA Holding"  több, mint 550.000 m2-t épített már. Megrendelőik jelentős része rendszeresen visszatér, és a bővítések során ismételten a KÉSZ-UA Holdinghoz fordul új projektjeik Ukrajnában való megvalósításakor. Lehet-e ennél jobb ajánló?

Ügyfeleik olyan nemzetközi cégek, mint: Jabil, Flextronics, Nestlé, Leoni, Dacsa Bunge, Dunapack, Ghelamco, Metro, Kronospan, JTI, Procter & Gamble, KWS, Roshen.
 

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink