Szerbia

KÉSZ Szerbia

A KÉSZ Szerbiát 2003-ban alapította a KÉSZ Csoport. Székhelye a fővárosban, Belgrádban található. Elsődleges profilja a generálkivitelezés, de tevékenységeik lefedik az építőipari és az építőmérnöki munkák teljes körét. Tervezőirodájuk rövid határidejű, ügyféligényekre szabott megoldásokat kínál a tervezési folyamat minden fázisában, emellett központi dokumentációs részleggel is rendelkeznek. Környezetvédelmi, ingatlanhasznosítási és kivitelezési, valamint kutatás-fejlesztési projektekben is aktívan részt vesznek. 
Szolgáltatásaik köre rendkívül széles, az általános tervezés magában foglalja a tervezés-előkészítést, a műszaki dokumentációk beszerzését, a projekttervezési dokumentáció teljes körű kidolgozását és az engedélyeztetést, ellenőrzést is. Generálkivitelezőként kivitelezési projektek irányítását és lebonyolítását végzik teljes körűen, a pénzügyi és ütemterv kidolgozását és a megvalósulás ellenőrzését is beleértve. Koncepcionális megoldásokat dolgoznak ki, melyek során tanulmányozzák, elemzik és kiértékelik a projekt lehetőségeit, majd ezt követően a műszaki és gazdasági mutatók meghatározásával kidolgozzák az építési projektek költségvetését. Építési és szerelési munkálatok széles skálája megtalálható a tevékenységeik között, úgy mint előkészítési munkálatok, földmunkák és alapozási munkák, az épületváz, a tetőrendszer és a falak megépítése, ipari padlóburkolás, nyílászárók beépítése, villamossági és gépészeti munkák, lakóépületek és hidak építése, infrastruktúra kiépítése, acélszerkezeti munkák, stb. 
 

A szerb leányvállaltunk nevéhez fűződnek többek között az alábbi projektek: a MAGNA odzaci gyártó- és raktárcsarnokának, valamint a hozzá tartozó iroda-szociális blokknak a megépítése, a Dr. Oetker élelmiszeripari gyárának megépítése, vagy Szerbia egyik legfontosabb tudományos létesítményének, az újvidéki Tudományos és Technológiai Parknak a kivitelezése. Fontosabb referenciáik közé tartozik még a társasházépítés Bajina Baštában és Kikindában, a Nyugati-Morava folyó fölött átívelő vízvezetékes függőhíd újjáépítése ás átalakítása Trstenikben, vagy a zrenjanini Boldogasszony Iskolanővérek épület padlásterének újjáépítése is. 

 

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink