Románia

KÉSZ Románia

A KÉSZ Románia ma már több mint 20 éves múlttal rendelkezik. A kezdetek egészen 2001-ig nyúlnak vissza, amikor a Romániában tapasztalható gazdasági fellendülés és a beruházási kedv erősödése okán az akkor 20 éves történelemmel rendelkező anyavállalat első külföldi fiókirodáját megnyitotta Kolozsváron. Ezzel a KÉSZ Csoport az elsők között tudott belépni a piacra és meggyőzni partnereit, hogy Magyarország határain túl is felelősségteljesen, az elvárt minőségben tudja teljesíteni az egyre komplexebb megbízásokat. 

A leányvállalat atipikus sajátossága, hogy székhelye nem az ország fővárosába került. Ehelyett a magyar történelemhez kötődő és egyben az ország második legnépesebb városába, neves egyetemi központjába, Kolozsvárra költözött. Idővel ez a döntés különösen jónak bizonyult, ugyanis a robbanásszerűen fejlődő város bevonzotta a fiatalokat, amely nagyban hozzájárult a KÉSZ Románia csapatának épüléséhez, fejlődéséhez.

Eleinte a romániai vállalat a KÉSZ Csoporthoz tartozó kecskeméti acélszerkezetgyár, a KÉSZ Ipari Gyártó Kft. által megvalósított csarnok jellegű szerkezetek értékesítését végezte, azok tervezésével és szerelésével együtt, majd apró léptekkel növekedve a jelentősebb projektek megvalósításáig jutott. Ahogy a befektetői tendenciák változtak, a cégcsoport romániai fejlődése is felgyorsult, amiben nagy szerepet játszott az anyavállalat szakmai háttere, támogatása és stabilitása, valamint a helyi kollégák tudásába és munkájába fektetett bizalma. Munkafolyamataik, minőségirányítási rendszereik és a projektmenedzsment módszertanuk egyaránt a cégcsoport standardjai szerint működik, ezzel biztosítva az állandó szakértelmet, megbízhatóságot és a határidők betartását. Nyugodtan és büszkén mondhatjuk, hogy a KÉSZ Románia határokon átívelően képviseli a vállalatcsoport értékeit.

Napjainkban a KÉSZ Románia generálkivitelezőként teljes körű szolgáltatást nyújt a magasépítés területén, és egyben a romániai építőipar egyik meghatározó társaságává és a közép-kelet-európai térség egyik jelentős szereplőjévé vált. Otthonuk, a Hexagon Offices a KÉSZ Csoport saját beruházásaként jött létre: átadásakor a régió legjelentősebb magyarországi beruházása volt. Mint fővállalkozó számos referenciával rendelkeznek az ipari, kereskedelmi és egyéb beruházások terén: gyártócsarnokok, raktárak, üzemek, kereskedelmi épületek komplex kivitelezési munkálatait végzik már el. Az elmúlt évek tapasztalatai és munkái azt bizonyították, hogy –az anyavállalathoz hasonlóan – a romániai csapat is képes az épülettípusok legszélesebb vertikumát megépíteni, beleértve számos utolsó generációs irodaházat, bevásárlóközpontokat, középületeket, tornacsarnokokat, egészségügyi épületeket, sőt wellnessközpontokat is egyaránt.

A KÉSZ Románia a tervezéstől a kivitelezésen át, a szakipari szerelésen keresztül az ingatlanfejlesztésig minden olyan kapcsolódó feladatot elvégez, melyre a jelen és a jövő piaci megrendelőjének szüksége van vagy lehet. A cég fejlődése és az azt alkotó emberek fejlődése szorosan összefűzhető, így a folyamatnak ezen a pontján azt az ambíciózus célt tűzte ki maga elé, hogy a KÉSZ Románia az ország vezető 10 építőipari vállalata közé kerüljön. 

TEVÉKENYSÉGI KÖR:

  • Generálkivitelezés
  • Teljes körű tervezés
  • Teljes körű kivitelezés
  • Elektromos hálózatok
Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink