Németország

A KÉSZ Csoport németországi generálkivitelezési tevékenységét vegyesvállalati formában kezdte meg 2015-ben, melyet 2017-től saját tulajdonú leányvállalatán, a KESZ Deutschland GmbH-n keresztül folytat. Németországi leányvállalatunk székhelye a Frankfurt melletti Darmstadtban található. 

A cég legfőbb tevékenységei a projektmenedzsment, a beruházásszervezés és az ingatlanfejlesztés. 
A különféle ingatlanfejlesztésekhez kapcsolódó szerkezetépítési és egyéb kivitelezési feladatok megvalósítására Berlinben és Németország más városaiban került sor. Ezen munkák közé tartoztak többek között egy 220 lakásos társasház tervezési, beruházás-előkészítési és bontási feladatai, egy bevásárlóközpont átalakítása, egy idősek otthona és egy többlakásos lakóház kivitelezése, valamint a Lajtania Park rendezési tervének előkészítése és műszaki projektmenedzsmentje. 

A generálkivitelezőként szerzett helyi tapasztalatok alapján németországi leányvállalatunk az ingatlanfejlesztésre helyezi a fő hangsúlyt. Az új üzletág tevékenységeit a KESZ Hochbau Deutschland GmbH keretein belül látja el. Első fejlesztési projektjük Lübeckben, a Trave folyó partján fekvő lakópark kivitelezése és a lakások értékesítése. 

Az ingatlanfejlesztési tevékenységük erősségei többek között a hosszú távú tapasztalat komplex projektek megvalósításában, a gyors és megbízható projekttervezés, a teljes elkötelezettség a költségek, a határidők és a minőség tekintetében, a fenntarthatósági szempontok érvényre juttatása az ingatlanprojekt-fejlesztések során. 

Elkötelezettek a határidők, az árak, a minőség és a tervezés biztonsága iránt, és garantált maximális árakat biztosítanak a befektetőknek a fővállalkozói szerepkörből adódóan.