Ipari technológiai megoldások

Ipari technológiai megoldások

A MATECH Magyar Technológiai Kft. 2007-ben éptőipari erőforrás cégként kezdte el tevékenységét, de mára már ipari technológiai fővállalkozóként van jelen a piacon és a KÉSZ Csoport több tagvállalatával (Provim, IONS, KÉSZ Metaltech, KÉSZ Ipari Gyártó) együtt nagyszabású, összetett mérnöki, beszerzési és kivitelezési infrastrukturális (EPC - engineering, procurement and construction) projektek megvalósítását is el tudja vállalni.

2012-től olyan nagyvállalatok bízzák rá ipari technológia tudást igénylő megbízásaikat, mint a Glencore, a LEGO, a Hankook, vagy akár P&G. A MATECH jelentős referenciával rendelkezik vegyipari üzemek, bioetanol üzemek, élelmiszeripari, gyógyszeripari, autóipari, erőművi, környezetvédelmi és egyéb ipari beruházások energetikai, gépészeti és technológiai rendszereinek megvalósításában.

A MATECH komplex szolgáltatást, kulcsrakész megvalósítást kínál széleskörű parnetkapcsolatai és színes iparági ismeretei által, így többek között ennek is köszönhető, hogy visszatérő megrendelői vannak.  A cég tevékenységei közé tartozik az ipari létesítmények energetikai és technológiai szerelése, gépészeti kivitelezése, különös tekintettel a speciális anyagminőségek, extrém falvastagságok hegesztett kötéseinek megoldására. Profiljába tartozik az ipari létesítmények villamosenergia-ellátásához, illetve automatizálásához szükséges készülékek és berendezések tervezése, gyártása és helyszíni szerelése. A technológiai berendezések vezérlését, üzembe helyezését és termelési rendszerekbe való integrálását az irányítástechnikai üzletág támogatja.

Az ipari technológiai projektek bizalmi alapon nyugvó együttműködések, hiszen a megrendelő rábízza az ipari know-how-t a kivitelezőre, ezért a MATECH számára kiemelten fontos, hogy mindig megvalósítható megoldást kínál a megrendelő számára. Ebben segít a hazai jogi és szabályozási háttér ismerete, ami a külföldi megbízóknak kiemelten fontos, hiszen hidat teremt a globális igények és a lokális elvárások között.

Szolgáltatások

Ipari létesítmények komplex kivitelezése

Részlettervezés

Technológiai szerelés

Berendezésgyártás

Irányítástechnika

Kapcsolódó szakipari munkák

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink