Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Generálkivitelezési tevékenységünket a KÉSZ Csoport zászlóshajója, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. végzi, amely a magyarországi építési piac egyik meghatározó – árbevétel tekintetében az ország második legnagyobb- generálkivitelező vállalata. A cég folyamatosan növekszik, jelenleg több, közel 300 munkatárssal büszkélkedhet. Az elmúlt évek kiemelkedő eredményeinek, sikerességének és az árbevétel folyamatos növekedésének köszönhetően a Cégcsoport legnagyobb tagvállalataként működik.

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. generálkivitelezési tevékenysége jelenleg mélyépítést, magasépítést, gépészeti kivitelezési, valamint teljeskörű projektmenedzsment tevékenységet jelent. Generálkivitelezőként a cégcsoporton belül más szakágakkal, ágazatokkal dolgozik közösen, és fontos irányító szerepe van a vállalkozási tevékenységtől kezdve a beszerzésen és projektmenedzsmenten keresztül a projekt lezárásáig, de néha ezt követően is.

A piacon egyedülállóan széles iparági tapasztalattal rendelkezik cégcsoportunk zászlóshajója, amely számtalan és kiemelkedő referenciával büszkélkedhet többek között az autóipar, a lakóépületek, a sportlétesítmények és közintézmények, a logisztika, valamint az FMCG szektor számos területén. Olyan jelentős projektek köthetők hozzájuk, mint például a közelmúltban lezárult Hungexpo revitalizációja, a Liszt Ferenc Repülőtér Skycourt csarnoka, B Mólója és egyéb munkái.

Visszatérő megrendelőik között szerepel a LEGO, amelynek 2013-tól napjainkig is végeznek munkákat Nyíregyházán, vagy a Mercedes-Benz, amely kecskeméti gyárfejlesztésének szinte valamennyi ütemében részt vettek. PPP projekt keretein belül megvalósították a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet fejlesztését, valamint felépítették a kecskeméti Sheraton Hotelt, mely saját beruházásként valósult meg. Nemrég fejeződtek be a Green Court és Pillar irodaházak projektjei, a 2022-2023-as éveket pedig a BMW, a LEGO, és a Würth épületeivel kapcsolatos munkálatok határozzák meg.

A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. 2020-ban kezdte el a Duna Terasz Grande munkálatait, mely az ország eddigi legnagyobb lakóingatlan beruházása 790 lakással. A szállodaipari beruházások továbbra is a cég kulcsprofiljába tartoznak, párhuzamosan több projektben is jelentős szerepet vállalt generálkivitelezőként, pl. a szántódi Balaland Hotel és Family Park, a hévízi Port Hotel és a budapesti Duna Pearl, mely lakóingatlan funkciója mellett otthont ad a Marriott Hotelnek is.

2021-től hadipari jellegű beruházásokban is részt vesznek generálkivitelezőként, ilyenek a zalaegerszegi Lynx harcjárműgyár, vagy a jelenleg kivitelezés alatt lévő várpalotai lőszergyár, melynek munkálatai egészen 2026-ig tartanak majd a tervek szerint.

Az KÉSZ Építő célja, hogy változatlanul meghatározó pozíciót töltsön be az építőipari piacon a KÉSZ Csoport tagvállalataival és stratégiai partnereivel közösen, és ezzel az erőforrás- és tudásalapú szinergiával olyan erőt képviseljen a társaság, amely az elkövetkező évtizedekben is megkülönbözteti őket a versenytársaktól.

Szolgáltatások

Magasépítés

Mélyépítés

Gépészeti kivitelezés

Teljeskörű projektmenedzsment

Kiemelt tagvállalataink és stratégiai partnereink