A KÉSZ Csoport a legvonzóbb munkaadó az építőiparban

A KÉSZ Csoport a legvonzóbb munkaadó az építőiparban

Magyarország legvonzóbb munkaadója építőipar és ingatlan kategóriában a KÉSZ Csoport a 2024-es Randstad Employer Brand Research alapján. A Várkert Bazárban megrendezett gálaeseményen hirdették ki hazánk legvonzóbb munkahelyeinek listáját, ahol a KÉSZ Csoport különdíját Vida Tamás vezérigazgató és Zima Tímea marketingkommunikációs vezető vették át. 

Számos, nemzetközileg elismert és ismert brand nyert saját kategóriájában egyedülálló díjat. A Randstad előkelő listáján pedig ezúttal a KÉSZ Csoport is helyet kapott. Az összesített lista első 3 helyezését a LEGO, a BT (British Telecommunications) és a Mercedes-Benz nyerte el a munkavállalók véleménye alapján. Kategóriájában egyedülállóként, különdíjat érdemelt ki a KÉSZ Csoport mellett a Libri, a Magyar Nemzeti Bank, a MOL, a Novartis, az Accent Hotels, a Coca-Cola, a Szerencsejáték Zrt., a Magyar Telekom, a Wizz Air, valamint a Lufthansa Systems. 

A nívós eseményen a legvonzóbbnak ítélt munkahelyek díjazása mellett komplex képet kaptunk arról, mire vágynak a magyar munkavállalók a Randstad legfrissebb felmérése alapján. A kutatás szerint a munkahelyválasztási preferenciák szempontjából 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag a legfontosabb. Emellett nagyra értékelik a kellemes munkahelyi légkört is, de meghatározó számukra a kollegális és a vezetőkkel való viszonyuk is. Lényeges szempontként értékelik a munkaadó pénzügyi stabilitását, azokat a munkahelyeket, ahol az adott munkalehetőség hosszú távra szól, így nem kell tartani a leépítéstől, továbbá ahol lehetőség van a munka-magánélet egyensúlyának megvalósítására – utóbbi fontossága nőtt a felmérés két évvel ezelőtti eredményéhez képest.