Jubileum

Jubileumi Gálavacsorán köszöntötte idén is a 10, 15, 20, 25 és 30 éve csapatát erősítő kollégáit a KÉSZ Csoport

Idén hatodik alkalommal ünnepelte a jól megszokott Jubileumi Ünnepség keretein belül kollégáit a KÉSZ Csoport a Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpontban, Kecskeméten. A különleges eseményen azokat a munkatársakat ünnepelték, akik 10, 15, 20, 25 és 30 éve a Cégcsoport hűséges, kitartó és példaértékű tagjai. Az idei díjazottakkal együtt több, mint 500 főre duzzadt a Cégcsoportnál jubiláló kollégák száma.

Idén összesen 119 dolgozó vehette át az elismerést: 62 dolgozó 10 éve, 34 kolléga 15 éve, 18-an kereken 20 éve és 5 KÉSZ Csoport dolgozó, igazi veteránként 25 éve erősiti a vállalat népes dolgozói körét. A cégcsoport büszke rá, hogy vannak olyan dolgozói, akik nem kevesebb, mint harminc éve dolgoznak a KÉSZ Csoportnál. Szakértelmük meghatározó és megkerülhetetlen pillére a mindennapi működésnek. Rendkívüli elkötelezettségük és hűségük kivételes, amit a cégcsoport nagyra értékel.

Az est hangulatát Kovács András Péter, a Dumaszínház humoristája alapozta meg, mely műsort Vida Tamás vezérigazgató beszéde követett, aki a Cégcsoport jubiláló kollégáinak hűségét, szakmaiságát is méltatta: 

„Egy cég oszlopos tagjának lenni, hosszú éveket egy helyen végig dolgozni máig megbecsült dolog. Az elkötelezettséget, a tudást, a hűséget és nem utolsó sorban a biztonságot testesíti meg.” 

Jubileum
Az ünnepélyes oklevél átadásra ezután került sor. A jubiláló kollégákat Varga Mihály alapító, egyben a felügyelőbiztosság elnöke, valamint Vida Tamás vezérigazgató köszöntötte. A vacsorát követően az ünnepelt dolgozók megannyi lehetőséget kaptak arra, hogy megörökítsék ezt a jeles alkalmat: a cégcsoport digitalizációs törekvéseinek ékes példájaként volt például fotó alapján rajzoló sketch robot, valamint emlékkép fotózás is, melynek köszönhetően minden résztvevő jubileumi képkeretben vihette magával haza az eseményen készített képeket. 
A KÉSZ Csoport gratulál az elismerésben részesült kollégáknak!