BIM

Humoristával készült legújabb, BIM tematikájú videónk

Új, BIM tematikájú kisvideónkat a megszokottól igencsak eltérő módon, a híres humorista, Musimbe Dávid Dennis közreműködésével forgattuk le. A humoros videóval szeretnénk, hogy ne csak a szakmai réteg, hanem minden munkatársunk és minden cégcsoporton kívüli laikus szemlélő is megértse, mi is ez a sokat emlegetett BIM. A kisfilmben megmutatjuk, milyen volt az építőipar a BIM előtt (persze kis túlzással), és milyen most, a digitalizációnak köszönhetően.

A szakmai konferenciák, oktatások és best practicek után szerettük volna egy kicsit meghökkentő, nem megszokott módon bemutatni ezt a nehezen megfogható témát. A cél az volt, hogy mindenki, még a laikusok számára is érthetően összefoglaljuk a BIM szemléletmód és a digitalizált működés legfőbb előnyeit. Hisszük, hogy a BIM az egyik kulcsa annak, hogy a jövőben is versenyképesek tudjunk maradni.

És hogy miért egy humoristát kértünk fel a kampány arcának? Mivel a téma alapvetően nem könnyű, szerettük volna olyan formában megmutatni a BIM-et, amit szakmai tartalma mellett is öröm nézni. A Denissel készült videót márpedig az is végignézi, aki nem kötődik az iparághoz, hiszen a videó olyan, mint egy igazi stand up előadás építőipari témában.