Greengage fődíjas lett a KÉSZ Next fenntarthatósági programunk

Greengage fődíjas lett a KÉSZ Next fenntarthatósági programunk

Május 3-án ünnepélyes keretek között vehettük át a cégcsoport KÉSZ Next fenntarthatósági programját elismerő „GREENGAGE 2023” díjat, melyet a „Támogató eszközök” kategóriában nyert el vállalatcsoportunk.

A fenntartható szemlélet népszerűsítése kiemelten fontos számunkra. Ezért is indítottuk el KÉSZ Next programunkat, mely kettős célt szolgál: egyrészt szeretnénk a fenntartható fejlődés irányába terelni a cégcsoportot, másrészt egyértelmű célunk, hogy példát mutassunk a hazai piaci szereplőknek. Ezért is hatalmas elismerés és öröm számunkra, hogy fenntarthatósági törekvéseinkkel bezsebelhettük a Greengage 2023 Támogató eszközök kategóriájának fődíját. 

A Professional Publishing Hungary (PPH) Kiadó szervezésében elindított „GREENGAGE 2023 díj” célja, hogy elismerje azokat az eredményes vállalatokat, amelyek ma Magyarországon a fenntarthatóság szemléletét a gyakorlatban is kiemelt fontossággal kezelik. A fenntarthatósági törekvések sokféleképpen megnyilvánulhatnak: a jelölt cégek között vannak, akik környezetkímélő termékeket, szolgáltatásokat kínálnak, mások fenntartható fejlesztéseikkel, folyamataikkal támogatják a piacot vagy a saját dolgozóik, partnereik körében indítanak szemléletformáló kampányt, ahogyan azt mi is tettük.  A „Támogató eszközök” kategóriában 11 pályázó közül került ki kategóriagyőzteseként a KÉSZ Csoport, a KÉSZ Next fenntarthatósági program megvalósításáért. 

Négy kategóriában összesen 29 pályázó indult számos piaci szegmensből a banki szektortól egészen a kiskereskedelemig. A szakmai zsűri két körben értékelte a pályázatokat, az alapján, hogy mekkora a projekt hatása, milyen eredményt ért el, mennyire innovatív a megoldás és milyen előrelépések történtek fenntarthatóság szempontjából a korábbi szinthez képest. A PPH igazgatója, Vándor Ágnes értékelésében kiemelte: „Ma már elengedhetetlen a fenntartható gondolkodás, jó látni, hogy ennél többet akarnak és tesznek is a cégek, folyamatosan új, jobb és jobb megoldásokon dolgoznak.” 

greengage

„A KÉSZ Next fenntarthatósági programunk által elnyert Greengage kategórianyertes díj egy rendkívül pozitív visszajelzés, fontos megerősítés számunkra egy professzionális zsűritől. Fenntarthatósági programunk valójában egy szoros együttműködés eredménye a Milestone fenntarthatósági csapata és a marketing osztály között, melynek gyümölcse egy szakmailag megalapozott, edukációval teletűzdelt, ugyanakkor szórakoztató kampány, melynek során igyekszünk egyedi és nem megszokott módon kommunikálni ezt az igen fontos témát nem csak a kollégáink, de a nagyközönség felé is. Bízunk benne, hogy munkánk gyümölcse idővel beérik, és számos kollégánk néz majd új szemmel a fenntarthatóság témakörére, ezáltal pedig körültekintőbben éli mindennapjait nemcsak az irodában és a projekthelyszíneken, hanem otthon is." – mondta Nagy Tímea, a KÉSZ Csoport marketingkommunikációs vezetője. 
 

Gratulálunk minden döntőbe jutott és győztes pályázónak, illetve köszönjük minden kollégánknak, aki támogatta és figyelemmel kísérte az eseményeket, részt vett a tavalyi év során a programokon.