BAU

Európa legnagyobb építészeti kiállításán vettek részt kollégáink

A KÉSZ Csoport több tagvállalata és stratégiai partnere, így a KÉSZ Metaltech, Baumetall, Frontal, fronTEK és az Alufe is képviseltette magát a BAU 2023 konferencián Münchenben. Az idei esemény fókuszában a fenntarthatóság és a klímasemlegesség állt, de emellett szó volt a digitalizációról, a moduláris építészetről, az okos épületekről és még megannyi aktuális témáról is.

Április 17. és 22.között került megrendezésre a BAU 2023 kiállítás, Európa legnagyobb építészeti, mérnöki, anyag- és rendszeripari kiállítása, melyen rekordszámban vettek részt a KÉSZ Csoport tagvállalatainak és stratégiai partnereinek kollégái. A négy év után visszatérő kiállításon a KÉSZ Csoport több, mint 60 kollégával vett részt, a vezetők mellett sok mérnökünk, értékesítő és beszerző kollegánk, projektmenedzserünk és mérnökünk is lehetőséget kapott elsőkézből megismerni a legújabb építészeti és mérnöki megoldásokat. 

A kiállítás nemcsak Európai szinten, hanem globálisan is meghatározó az építőiparban, amit jól mutat, hogy a világ minden tájáról érkeztek kiállítók és látogatók is (Ausztrália, Korea, USA, EU) a BAU-ra. Számunkra a kiállításon való részvétel legfontosabb célkitűzése az iparági innovációk megismerése mellett a partnerkapcsolatok ápolása és építése volt.