HRBEST különdíj

EMPLOYER BRANDING KÜLÖNDÍJAT NYERTÜNK A HRBEST-EN

A fiatal tehetségek megszólítása régóta a KÉSZ Csoport egyik kiemelt célja, így külön öröm számunkra a HRBEST 2022 rangos szakmai zsűrije által nekünk ítélt Employer Branding különdíj.

A Talent Attraction kategóriában elnyert elismerést a Positive Adamsky csapatával együtt életre hívott Instagram kampányunknak köszönhetően érdemeltük ki, melyben arra kértük a fiatal gamereket, hogy építsék meg álmaik és a jövő fenntartható épületét a világ egyik legnépszerűbb építős videójátékában.

A különleges versenyt már jóval a megtisztelő díj előtt sikeresnek könyveltük el, hiszen rengeteg egyedi, kreatív építményt juttattak el hozzánk a mérnöki pálya irányába kacsintgató fiatalok.

Bízunk benne, hogy nem ezek voltak az utolsó terveik, és hamarosan akár a mérnöki asztalainknál is találkozhatunk majd velük, ahol valódi építmények megalkotásában is részt vehetnek! 

Gratulálunk kollégáinknak, Nagy Tímeának és Némedi Ákosnak, és köszönjük a Positive Adamsky csapatának a közös munkát és gratulálunk nekik is a sikerhez!