Díjat nyert a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Díjat nyert a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

Ismét bebizonyosodott, hogy stabilan az ország élvonalába tartozik kecskeméti szállodánk. A Four Points by Sheraton hotel elnyerte a Business Excellence díjat, amivel olyan piaci szereplők teljesítményét ismerték el, akik szolgáltatásuk színvonalával kiemelkedtek versenytársaik közül és hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

150 meghívott vendég jelenlétében díjazták az üzleti turizmus legjobbjait június 14-én a budapesti ÖbölHáz Rendezvényközpontban megtartott Business Exellece díjkiosztó gálán. Az immár 13. alkalommal átadott díj idén több tekintetben megújult. A díj elismertségének növelése érdekében bevezetett egyik legfontosabb változás, hogy ebben az évben a szakmai szervezetek delegáltjaiból és az ágazat prominens képviselőiből álló szakmai zsűri terjesztette fel a jelölteket és ítélte oda a díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak, miközben megmaradt a már ismert és hagyományosan élénk érdeklődéssel kísért közönségszavazás is.

A korábbi évek hagyományos díjkategóriái mellett az idei évben újonnan alapított kategóriaként elismerést kapott a magyar turisztikai piac növekedéséhez leginkább hozzájáruló, hazánkban szervezett nemzetközi üzleti esemény, a legmegbízhatóbb, legmagasabb színvonalú üzleti catering szolgáltató, illetve különdíjasként a legzöldebb üzleti szolgáltatást biztosító üzleti turisztika szolgáltatás is. A légitársaság mezőnyében az idén a legrugalmasabb és legszélesebb corporate vállalati szolgáltatást nyújtó légifuvarozókat kerestük.

A nagy érdeklődéssel kísért szakmai beszélgetés után, az est fénypontjaként következett a győztesek kilétét felfedő díjátadó ceremónia. A szakma prominens képviselői 10+1 kategóriában adták át az elismeréseket az üzleti turizmus legjobbjainak, a Business Traveller Hungary magazin szakmai zsűrije, valamint az olvasóközönség szavazatai alapján. A döntőbe jutott vállalkozásokra az idén kiemelkedően sok, közel kétezer szavazat érkezett, ami több kategóriában kifejezetten szoros versenyt eredményezett a legjobbnak tartott szolgáltatók között.

Ezért is vagyunk annyira büszkék, hogy 2023-ban a Legjobb Business Hotel, vidék kategória közönségdíjasa a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont lett!

Köszönjük az elismerést, a díjazottak teljes listája itt érhető el.

SheratonFotó: Grósz Balázs / turizmus.com