BSI bizonyítvány

A bim.GROUP megszerezte a BSI bizonyítványt

Szaktudásunkat egyszerre mérjük az általunk kivitelezett épületekben és az elnyert tanúsítványokban. Ahogy a többi, részletpontos precizitást igénylő területek, úgy a BIM modellek világa is rendkívül sokrétű. Munkánkat viszont muszáj rendszerezni és aprólékosan ellenőrizni a folyamatos fejlődés érdekében. Angliai BIM szakemberek vizsgálták a BIM-es folyamatainkat, valamint a standardizált működésünket, amelyek hatással vannak a tervezési projektjeinkre is.

A tavalyi évben megszereztük a BSI (British Standards Institution) által kiállított bizonyítványt, melyet az idei évben sikeresen megújítottunk. Ezzel igazoljuk, hogy a bim.GROUP-nál a tervezési és BIM-es folyamatainkat a ISO 19650-1:2018 és a ISO 19650-2:2018 szabványok szerint végezzük.  

A felülvizsgálati, angol nyelvű audit két napig tartott. Az ellenőrzés végeztével nem kaptunk hiányosságot, és sikeresen teljesítettük a múlt évben kijelölt BIM-es fejlesztési céljainkat. Köszönjük az auditban részt vevő összes szakemberünknek és mérnökünknek az odaadó munkájukat!