Flottaüzemeltetés

Flottaüzemeltetés

A KÉSZ Csoport az innovatív gondolkodásmódjának, valamint üzletpolitikájának köszönhetően a core business mellett számos, az építőipartól eltérő szegmensben is letette névjegyét. Kiváló példa erre a KÉSZ Csoport flottamenedzsment vállalata, a KÉSZ&GO Kft., 15 éves múlttal a háta mögött. Mind a cégcsoporton belül, mind a KÉSZ Csoporttól független ügyfeleknek nyújtanak szolgáltatásokat. Mintegy 60 szerződött partner folyamatosan növekvő állományát, közel 800 gépjárműből álló autóparkját kezelik. Ügyfeleik döntően hosszú távú bérleti konstrukció keretében veszik igénybe a kölcsönzési és flottakezelési szolgáltatásokat.

Az operatív lízing konstrukciók melett komplex minőségi szolgáltatásokat is nyújtanak. A gépkocsi bérlésen felül a bérlők egyedi igénye szerint kerül a szolgáltatási csomagba: üzemanyagkártya-, autópálya matricahasználat, csereautó, járműszerviz- és szezonális gumiabroncscsere is.

Állományukat Toyota, Opel, Suzuki, Mercedes, BMW és a Volkswagen csoport további modelljei is gazdagítják. Munkatársaink magas színvonalon látják el az üzletághoz tartozó valamennyi tevékenységet a beszerzéstől a karbantartáson át a használtautó-értékesítésig.

Tevékenységi kör, szolgáltatások:

  • operatív lízing
  • flottamenedzsment
Szolgáltatások

Flottamenedzsment

Operatív lízing