Well Health-Safety Rating minősítést kapott a kolozsvári Hexagon Offices

Well Health-Safety Rating minősítést kapott a kolozsvári Hexagon Offices

A nemzetközi minősítés igazolja, hogy a Hexagon Offices üzemeltetése szigorúan betartja a legmagasabb egészségügyi és biztonsági szabványokat, beleértve a megfelelő fertőtlenítést, szellőztetést és az egészségvédelmi protokollok betartását minden épülethasználó egészségének és jóllétének támogatása érdekében.

A WELL Health-Safety Rating minősítés az üzemeltetési folyamatokra összpontosít, amelynek célja, hogy az épületet és az épülethasználókat minél ellenállóbbá tegyék egy esetleges járvány vagy vészhelyzet esetén. Ha egy épület üzemeltetése felkészül az ilyen helyzetekre, akkor sokkal jobban meg tud birkózni egy váratlan eseménnyel.

A vizsgálat öt területre terjed ki: takarítási és fertőtlenítési eljárások, vészhelyzeti készültségi programok, egészségügyi szolgáltatási erőforrások, levegő- és vízminőség-menedzsment, illetve érdekelt felek bevonása és kommunikáció.

A folyamat a WELL Health-Safety minősítés megszerzésével zárul, amely egy adott vállalat elkötelezettségét jelzi az általa működtetett épület látogatóinak egészsége és jólléte iránt.

A KÉSZ Csoport kolozsvári irodaháza a minősítés alapján megfelel a jelenlegi egészségügyi kihívásoknak, és biztosítja az épületben található munkaállomások, valamint a közösségi terek biztonságos működését.

Hexagon offices