St. Mihály FC

Újabb mérföldkő a KÉSZ-St. Mihály FC női futballcsapatának életében

60 millió forintos beruházás keretében újult meg a tápéi KÉSZ Aréna a KÉSZ Csoportnak köszönhetően. Felújításra kerültek az öltözők, valamint egy újonnan kialakított parkolót is átadtunk. A zártkörű átadó eseményt nyilvános sajtótájékoztató követte, melynek során a csapat bemutatta az új játékosokat, valamint kihirdették az idényre kitűzött célokat is.

A szűk körű átadón Varga Mihály, a KÉSZ Csoport alapítója, Molnár János válogatott labdarúgó, Bereczki Ibolya, a Szent Mihály Kft. ügyvezető igazgatója, Fazakas Attila, Szeged-Szentmihály plébánosa, valamint Széchenyi Rózsa tápéi önkormányzati képviselő vettek részt. 

Az átadás során Fazakas Attila megszentelte és megáldotta a létesítményt, ezzel is segítve a lányokat az idei szezonra kitűzött céljaik elérésben. Az ezt követő sajtónyilvános esemény során pedig bemutatták az új játékosokat, és a csapat céljaiba is beavatták a nagyközönséget. Az idei szezonban a 3-6. hely közötti tabella eredményt remélnek a lányok. 

Varga Mihály beszédében is reménnyel telve méltatta a csapatot: „Immár 2018 óta támogatjuk névadó szponzorként a KÉSZ-St. Mihály FC női futballcsapatát. A női foci egyre nagyobb publicitást kap, és kezdi kivívni méltó helyét a sportversenyekben és közvetítésekben – említsük csak a most zajló világbajnokságot – így nagy öröm számomra, hogy egy ilyen különleges csapat viselheti egyszerre a lángpallosú arkangyal és a KÉSZ nevét.” 

St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC
St. Mihály FC