A KÉSZ Építő Zrt. lakhatási támogatást ajánl fel a Duna Terasz Grande lakópark vevőinek

A Duna Terasz Grande lakópark kapcsán a vevők által március 1-én szervezett tüntetést követően a KÉSZ Építő Zrt., valamint a KÉSZ Csoport vezetősége több lehetőséget is megvizsgált, amelyek a helyzet mihamarabbi rendezéséig átmeneti segítséget nyújthatnak azon vevőknek, akik a legnehezebb élethelyzetbe kerültek és más módon nem tudják megoldani a lakhatásukat a következő hetekben. Sokaknak ugyanis már el kellett hagyniuk az albérletüket, átmeneti lakásbérlésre kényszerültek, vagy nehezen boldogulnak a kialakult helyzet miatt. 

A KÉSZ Építő Zrt. a jelen helyzetre való tekintettel egy, a KÉSZ Csoport által fejlesztett új építésű budapesti lakóingatlanban jelentős kedvezménnyel rugalmas konstrukciójú lakásbérlési lehetőséget kíván biztosítani a legnehezebb helyzetbe sodródott vevőknek a Duna Terasz Grande lakásainak átadásáig. 

A KÉSZ Építő Zrt. haladéktalanul megkezdi a vevői igények felmérését, hogy a számukra legoptimálisabb konstrukció kerüljön kialakításra, és a legnehezebb helyzetbe kényszerülő lakók mihamarabb segítséget kaphassanak. 

Ahogyan a tüntetésen is elhangzott, vállalatunk célja továbbra is a mielőbbi elszámolás és a minden fél számára megnyugtató megállapodás annak érdekében, hogy az elkészült lakópark lakásait az építtető minél előbb átadja a vevőknek. A KÉSZ Építő Zrt. továbbra is elkötelezett a tárgyalások azonnali folytatása mellett, valamint bízik abban, hogy a Duna Terasz Grande Kft. képviselői is mihamarabb pozitív visszajelzést adnak ezirányú kezdeményezésére.