Ismét fenntarthatósági díjat nyert a Provim

Ismét fenntarthatósági díjat nyert a Provim

A tavalyi siker után ismét a Provim Kft. lett a fődíjas a Schneider Electric fenntarthatósági versenyének hazai fordulóján, egyúttal idén a cég képviseli majd Magyarországot a Sustainability Impact Award európai versenyén is. A Sustainability Impact to my Enterprise kategóriában fődíjat nyert Provim eredményét a kimagasló energiatakarékossági, valamint a szén-dioxid-mentesítésre és a hulladék csökkentésére fordított törekvéseinek köszönheti. 

A második alkalommal megrendezett megmérettetésen két fő kategóriában adhatták be pályázatukat a működésük karbonmentesítésében élenjáró vállalatok, ahol idén összesen három hazai társaság pályázatát díjazták.  

„Nagy örömmel tölt el, hogy idén is igényes, valóban előremutató megoldásokat, kezdeményezéseket tartalmazó pályamunkákat értékelhettünk a Sustainability Impact Award versenyünk hazai fordulójában. Küldetésünknek tekintjük azt is, hogy partnereinket és ügyfeleinket is támogassuk a fenntarthatóbb és energiahatékonyabb működésben. Ehhez persze az is kell, hogy megosszuk egymással a tapasztalatokat és a jó gyakorlatokat például az olyan kezdeményezéseken keresztül, mint ez a verseny is, hogy minél többen legyünk, akik egy tudatos jövőt formálnak” – emelte ki Veres Zsolt, a Schneider Electric országigazgatója az ünnepélyes díjátadón.    

A megtisztelő elismerést a Schneider Electric díjátadóján a pályázat összeállítói: Csizmadia Edit fenntarthatósági menedzser, Bokor Zsuzsanna ágazati marketing menedzser, valamint Bognár László, a Provim Kft. operatív vezetője vette át.