Elkészült a KÉSZ Metaltech legújabb Épületburok katalógusa

Elkészült a KÉSZ Metaltech legújabb Épületburok katalógusa

Az online elérhető új katalógus a KMT burkolati termékportfólióját mutatja be. A széles kínálat és a KMT által megvalósítható lehetőségek 17 oldalon keresztül mutatnak valami egészen újat.

A KÉSZ Metaltech a legmodernebb és legváltozatosabb igényekhez igazodó esztétikus, mégis funkcionális építészeti megoldásait mutatja be a kiadványban, inspiráló referenciákkal hangsúlyozva egyediségét.

A tervező- és kivitelező szakemberek, belsőépítészek és beruházók számára készült katalógus minden olyan szakember útmutatója, akik ipari épületek, sportlétesítmények, középületek, irodaházak és társasházak megvalósításán dolgoznak.

A kínálatot végiglapozva, - az ismerős saját gyártású termékek mellett - a KMT nemzetközi partnereinek termékpalettája is megtalálható, így a Zambelli, Keller Minimal Windows, GKD, EQUITONE, Fundermax, Alpolic, Alucoil és további kompozit homlokzatgyártók termékei is helyet kaptak. Sőt! Egy exkluzív belsőépítészeti termék, a Metal-Art Treppen különleges lépcsői is megtalálhatók a katalógusban, amik elegáns középületek, bevásárlóközpontok, hotelek, irodaházak és villák ékei.

A katalógus megtekintése itt.