10 éves a Sheraton

10 éves születésnapját ünnepelte a Four Points by Sheraton Kecskemét

Különleges jubileumi gálavacsora keretében ünnepeltük meg, hogy a KÉSZ Csoport által épített és üzemeltetett Four Points by Sheraton Kecskemét pontosan 10 évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit. 

A 2023. május 8-án rendezett ünnepségen a finom falatok mellett egy felemelő zenei produkció részesei lehettek a vendégek: egy különleges műsor keretében a Bodor Tibor Kulturális Egyesület alelnöke, a látássérült zongorista, Helle Maximilian kísérte zongorán a Madách Színház kiváló művészét, Gallusz Nikolettet. Mindezt először teljes sötétségben, hogy ezáltal a látó emberek egy kis szeletet kapjanak a látásképtelen emberek megtapasztalásából is.

Ünnepi köszöntőt Juszkó Anita szállodaigazgató mondott, majd az elmúlt éveket idéztük fel egy videófilm keretében, melyet a Kecskeméti Televízió munkatársai készítettek. Az est kötetlen részében a vacsorát Bátyai Bence Executive Chef irányításával a hotel és a Bistorant étterem szakácsai szervírozták, a kellemes hangulatról pedig a Vasovski Live gondoskodott.

Köszönjük minden munkatársunknak, partnerünknek és az összes vendégünknek, hogy hozzájárultak a hotel sikereihez. Bízunk benne, hogy még sok-sok közösen eltöltött, felejthetetlen év áll előttünk!

10 éves a Sheraton
10 éves a Sheraton
10 éves a Sheraton
10 éves a Sheraton
10 éves a Sheraton